Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
3. szint
Sallai József
bigblog
bigblog@into.hu
189
Adminisztrátor
Egy srác akit nagyon érdekel a technológia, a fejlesztés és az alkotás.
189
Este is gép előtt ülsz? A f.lux megkönnyíti a dolgodat! 2016.09.24 23:34 Tech

Este is gép előtt ülsz? A f.lux megkönnyíti a dolgodat!

Gyakran megesik az, hogy annyira fenntart a munka, hogy már este 9 is elmúlt, de te még mindig a gép előtt ülsz? A monitor által sugárzott fény ronthatja a látást, főleg esti időszakon.  A dolgok technikai háttereMinden monitor által kisugárzott fény alapértelmezetten kék színű, még akkor is, ha ezt nem vesszük észre.

Hogyan szúrd ki az átverős e-maileket? 2016.09.17 09:03 Biztonság

Hogyan szúrd ki az átverős e-maileket?

Az internetes felhasználók legnagyobb része rendelkezik egy olyan e-mail címmel, amit rendszeresen használ. Ezen várjuk az üzeneteket ismerőseinktől, a hírleveleket, melyekre feliratkoztunk, vagy, a legnépszerűbb esetben, a regisztrációs visszaigazoló linkeket.

Teszt - Pulse XL Backup Battery 2015.09.09 18:21 Kütyük

Teszt - Pulse XL Backup Battery

Sokszor előfordult már az, hogy elvittük a telefonunkat, vagy bármilyen más készülékünket egy pár napos útra, de nem volt rá lehetőségünk feltölteni vagy elfelejtettük magunkkal vinni a töltőt? Eléggé kínos helyzet, ha pont akkor merül le, amikor kellene.

Chrome könyvjelzők importálása Microsoft Edge-be 2015.07.18 12:01 Windows

Chrome könyvjelzők importálása Microsoft Edge-be

A Chrome, vagy Chromium motoron alapuló böngészőkből Microsoft Edge böngészőbe való könyvjelző-importálás folyamata nem annyira egyszerű, mint gondolnánk, ugyanis a Chrome és az Edge mellett még egy böngészőre - a jó, öreg Internet Explorer-re - is szükségünk lesz.

Alkalmazásajánló: Speed Cars 2015.04.25 20:09 Windows

Alkalmazásajánló: Speed Cars

A mindössze 41 MB-ot elfoglaló, ingyenes, Speed Cars névre hallgató autóversenyzős játék kitűnő grafikával rendelkezik, és a kezelhetőségéről sem mondhatunk semmi rosszat. Indítás után négy mód közül választhatunk:Arcade - Elsőnek kell beérni a célba minden pályán.Elimination - Bizonyos pontoknál mindig kizárják a versenyből azt az autót, amelyik utoljára hagyja el azt a pontot, teh&aacu.