Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Android

TOP5 kezdőfelület Androidra!

Ha egy telefont vagy táblagépet vásárlunk, akkor az rendelkezik egy adott Android verzióval. A gyártók saját felülettel vértezik fel az Androidos telefonokat és táblagépeket, például a Huawei az EMUI-val, Xiaomi pedig MIUI-val. De mi van akkor, ha ez nem tetszik számunkra vagy éppen bugos a felület (bár utóbbi kettőnél ez nem tapasztalható)?

A Google Play Áruházban is vannak erre a célra megfelelő alkalmazások, különféle kezdőfelületek. Ezek nevében általában szerepel a „Launcher” szócska.

Összegyűjtöttem 5 darab általam ajánlott kezdőfelületet:

Microsoft Launcher - Letöltés

Ez az alkalmazás kis memóriával is beéri, elég kellemesen használható és testreszabható a felület. A Redmondi cég első olyan alkalmazása, melyre komolyan odafigyel. Visszajelzések szerint is nagyon stabil, illetve problémamentes. Kicsi a memóriaigénye.

Apex LauncherLetöltés

A gyári Stock Android 7 és 8 verziókra hajaz. Viszont beállítási lehetőségekből és testre szabhatóságból jeles program. Kis méretének köszönhetően, pillanatok alatt lejön és nem foglal sok helyet a telefonon. Kis memóriával is beéri.

Nova LauncherLetöltés

Rengeteg beállítással rendelkezik, számtalan módon módosíthatjuk a felületet és az animációkat. Témázhatjuk, ikonokat cserélhetjük le. Visszajelzések szerint elég stabil alkalmazás. Van belőle fizetős verzió, azzal teljesen ki tudjuk használni a beállítási lehetőségeket.

Smart LauncherLetöltés

Egyedi megoldással rendelkező kezdőfelület. Rengeteg kézhezálló funkcióval van felvértezve.

Evie LauncherLetöltés

Hasonlít a Pixel telefonokon lévő Launcherre. Nagyon látványos.

Te milyen Launchert használsz?

 

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}