Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Szabályzat

Olvasás, külső felhasználás

Cikkek, letöltések vagy a szoftverek tartalmának részletei vagy teljes átvitele másik, akár saját vagy céges weboldalra csak megjelöléssel (azaz linkkel!) lehetséges.

Megosztás, lájkolás

Mi nem kötelezünk senkit a tartalmak lájkolására vagy megosztására különféle közösségi oldalakon, de megadjuk nektek a lehetőséget, hogy ezt manuálisan megtegyétek. Bármilyen probléma esetén jelezzétek felénk az ebből származó hibákat, mint például megosztáskor rosszul generált linket.

Regisztráció

Fontos, hogy politikusok, színészek, maffiozók stb.. nevével regisztrálni TILOS! Regisztrációkor az into.hu rendszerbe kerülsz, ezért kötelező a valós email megadása, emellett elfogadod a magyar jogszabályokra vonatkozó törvényeket. Regisztrációval elfogadod a szabályzatban leírtakat.
Az Into.hu megköveteli a valós adatok megadását. Bár az Into.hu megbízik a beérkező adatokban, előfordulhat hogy egyes adatok helyességének ellenőrzését elvégezzük, így hitelesítésére kérjük a felhasználót, ami szükséges a profil további használatához.

Profil használat

Trágár szavak használata tilos. Csak valódi adatok megadása lehetséges. Vírusos vagy tiltott oldalak linkelése tilos, azonnal eltávolítjuk és szankció vagy azonnali törlés jár érte. Hirdetéseket tilos közzétenni, illetve saját weboldalak többszöri közzététele is kizárással járhat, mivel reklámozásnak számít.

Hozzászólás

Mi megengedjük, hogy tartalmainkhoz hozzá lehessen szólni, viszont ezt szabályhoz kötjük. Ne offolj, ne floodolj. A témával kapcsolatban értelmesen fejtsd ki a mondandód. A tartalmak íróit, feltöltőket bármilyen módon sértegetni, kritizálni, fikázni Tilos. Ennek megszegése azonnali kitiltással jár.

Tiltott tartalmak

Torrent, pornógráf, warez, jogsértett oldalak linkelése szigorúan TILOS! Ennek megszegése jogi lépéseket von maga után!

Weboldal

Weboldalainkon található szkriptek, kódok, css, üzleti vagy magán célú felhasználása TILOS. Logók, webdesign-ok és általunk készített grafikák, portfóliók módosítása csak a szerző engedélyével lehetséges! Weboldalainkat általunk készített PHP motor hatja. Weboldalaink vagy a szerver támadása vagy kár okozása szigorú jogi lépéseket von maga után.

Munkatársaink

Munkatársainkat, fikázni, leminősíteni tilos!

Egyebek

Üzenőfalon tilos reklámozni, saját weboldalakat reklámképpen többször megosztani, trágár, leminősítő szavakat használni, többi fórumozót/olvasót leminősíteni, ennek megszegése azonnali kitiltással jár.

Jogi nyilatkozat

Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük! Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat.

Letöltésekre vonatkozó jogi nyilatkozat

Az oldalon közzétett letöltések és azok adatlapjainak információjának helyességét az into.hu szerkesztősége a tőlhe telhető szinten próbálja naprakészen tartani, viszont nem tudja garantálni, hogy azok minden esetben az aktuális információknak megfelelőek-e.
A letöltések rész egyes információi külső felektől származnak:

Rendszeresen automatikusan vizsgáljuk a feltöltött fájlok biztonságosságát, vírusmentességét, és a nem megfelelő tartalmak elérhetőségét eltávolítjuk - ennek ellenére a rendszer működésében előfordulhatnak hibák, így a letöltött fájlok futtatása miatti károkért felelősséget nem vállalunk.
A letölthető szoftverek nem a mi termékeink, viszont rendszeresen ellenőrizzük azok minőségét. Mindezek ellenére azok működéséért, illetve a futtatásukból származó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

Szabályzat módosításának joga

A szabályzat módosítását fenntartjuk! Utolsó módosítás: 2020.01.06.