Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Szabályzat

1. Olvasás, külső felhasználás
Cikkek, letöltések vagy a szoftverek tartalmának részletei vagy teljes átvitele másik, akár saját vagy céges weboldalra csak megjelöléssel (azaz linkkel!) lehetséges.

2. Megosztás, lájkolás
Mi nem kötelezünk senkit a tartalmak lájkolására vagy megosztására különféle közösségi oldalakon, de megadjuk nektek a lehetőséget, hogy ezt manuálisan megtegyétek. Bármilyen probléma esetén jelezzétek felénk az ebből származó hibákat, mint például megosztáskor rosszul generált linket.

3. Regisztráció
Fontos, hogy politikusok, színészek, maffiozók stb.. nevével regisztrálni TILOS! Regisztrációkor az into.hu rendszerbe kerülsz, ezért kötelező a valós email megadása, emellett elfogadod a magyar jogszabályokra vonatkozó törvényeket. Regisztrációval elfogadod a szabályzatban leírtakat.
Az Into.hu megköveteli a valós adatok megadását. Bár az Into.hu megbízik a beérkező adatokban, előfordulhat hogy egyes adatok helyességének ellenőrzését elvégezzük, így hitelesítésére kérjük a felhasználót, ami szükséges a profil további használatához.

4. Profil használat
Trágár szavak használata tilos. Csak valódi adatok megadása lehetséges. Vírusos vagy tiltott oldalak linkelése tilos, azonnal eltávolítjuk és szankció vagy azonnali törlés jár érte. Hirdetéseket tilos közzétenni, illetve saját weboldalak többszöri közzététele is kizárással járhat, mivel reklámozásnak számít.

5. Hozzászólás
Mi megengedjük, hogy tartalmainkhoz hozzá lehessen szólni, viszont ezt szabályhoz kötjük. Ne offolj, ne floodolj. A témával kapcsolatban értelmesen fejtsd ki a mondandód. A tartalmak íróit, feltöltőket bármilyen módon sértegetni, kritizálni, fikázni Tilos. Ennek megszegése azonnali kitiltással jár.

6. Tiltott tartalmak
Torrent, pornógráf, warez, jogsértett oldalak linkelése szigorúan TILOS! Ennek megszegése jogi lépéseket von maga után!

7. Weboldal
Weboldalainkon található szkriptek, kódok, css, üzleti vagy magán célú felhasználása TILOS. Logók, webdesign-ok és általunk készített grafikák, portfóliók módosítása csak a szerző engedélyével lehetséges! Weboldalainkat általunk készített PHP motor hatja. Weboldalaink vagy a szerver támadása vagy kár okozása szigorú jogi lépéseket von maga után. Hosting: Megacp.com

8. Munkatársaink
Munkatársainkat, fikázni, leminősíteni tilos!

9. Egyebek
Üzenőfalon tilos reklámozni, saját weboldalakat reklámképpen többször megosztani, trágár, leminősítő szavakat használni, többi fórumozót/olvasót leminősíteni, ennek megszegése azonnali kitiltással jár.

JOGI NYILATKOZAT
Oldalunkon nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük! Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat.


Zenékre vonatkozó jogi nyilatkozat
Az oldalon megjelenő zenék közül egyik sem található meg a mi szervereinken. Ezek a fájlok minden esetben a külsős oldalra feltöltők tulajdona, felelősséget a törvény előtt ők vállalják a feltöltött anyagok illetően. A szolgáltató és az into.hu az adatok nagy mennyisége miatt sem technikailag, sem emberileg nem képes kontrollálni, valamint nincs tisztában a felhasználók által közzétett linkeken keresztült más szerveren elérhető anyagok jogvédettségét illetően, viszont amennyiben az oldalon szereplő linken keresztül elérhető anyagokkal kapcsolatban probléma merülne fel, és az érintett jogtulajdonosok bejelentést tesznek (az info@into.hu címen), haladéktalanul eltávolítjuk a problémás linket, vagy linkeket.
A jelen jogszabály szerint a szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
A szolgáltató és az into.hu nem naplózza a felhasználók tevékenységét, nem tárolja a felhasználók IP címét. A szolgáltató és az into.hu harmadik fél számára nem ad ki adatokat a felhasználókról, kivétel a hatóságok hivatalos megkeresése.

A szabályzat módosítását fenntartjuk! Utolsó módosítás: 2016.12.05.