Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Médiaajánlat

Az into.hu a magyar online informatikai weboldalak egyik dinamikusan növekvő oldala, melyet havonta nagyjából 40 000 egyedi látogató keres fel*, és a regisztrált tagok száma is több mint 42 000 fő**.
Az into.hu oldal 2013 óta érhető el, ennyi ideje publikálunk ezen a platformon cikkeket, érdekességeket és híreket, elsősorban az informatika világából.
* - 2020 novemberi Google Analytics mérések alapján.
** - 2020 novemberi adatok alapján.

Hirdetési lehetőségek az Into.hu-n

Banner hirdetés

A klasszikus, szinte minden weboldalon megtalálható hirdetésfajta. Elhelyezhetsz bannerként képet, animációt vagy interaktív hirdetést, mely felkelti az oldalt olvasók figyelmét.

Szponzoráció, termékteszt

Kipróbáljuk a termékedet, majd bemutatjuk azt az olvasóinknak. Az ilyen tartalmak felkelthetik az olvasók figyelmét a termék iránt.

PR cikk

Amennyiben a vállalkozásának vagy szolgáltatásának népszerűsítése a cél, akkor mindezt bemutathatja egy cikk keretében.

Terméklista megjelenítés

Népszerűsítsd termékeidet egyetlen hirdetési kampányon belül! A termékeid nevét, képét, leírását és árát jelenítjük meg válzotatos formákban, ráadásul a terméklistát akár automatikusan frissen is tartjuk!

Szöveges hirdetés

A legegyszerűbb és legolcsóbb hirdetési fajta, mégis nagy hatékonysággal tud működni egy jól megfogalmazott szöveges hirdetés is.

Csomagajánlatok az Into.hu-n

Hozz ki még többet a hirdetési lehetőségekből csomagjaink segítségével!

Szponzorcsomag

Ebben az esetben is kipróbáljuk a termékedet, majd bemutatjuk azt az olvasóinknak. Mindezek mellett még egy 20 000 ft-s Facebook reklámkerettel is megtámogatjuk a tartalmat, mely összeget kizárólag a te termékedről szóló cikk népszerűsítésére költünk el. Ezek mellett lehetőséged van legfeljebb 4 tartalom elhelyezésére a közösségi oldalainkon lévő felületeken is.

PR csomag

Ha ezt a csomagot választod, akkor 3 héten át minden héten megjeleíthetsz egy cikket oldalunkon. Mindezek mellett még egy 50 000 ft-s Facebook reklámkerettel is megtámogatjuk a tartalmaidat, mely összeget kizárólag a te cikkeid népszerűsítésére költünk el. Ráadásukl lehetőséget kapsz még legfeljebb 5 tartalom elhelyezésére a közösségi oldalainkon lévő felületeken is (melybe a cikkeid alap megosztása nem számít bele).

Lépj velünk kapcsolatba!

Email: info@into.hu

Vagy nézd meg ajánlatainkat WhitePress-en!

Szoftverfejlesztőknek

Szoftverfejlesztőknek