Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
5. szint
Polgár Zoltán
bykewix
26 éves
Nem publikus
963
Adminisztrátor
Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
963
Megtudtuk: Ezért tűnt el a XiaomiEurope weboldal és az Aréna Mall Mi Store 2021.04.28 20:05 Hírek

Megtudtuk: Ezért tűnt el a XiaomiEurope weboldal és az Aréna Mall Mi Store

Két héttel korábban egyes fórumokban megjelentek információk, miszerint eltűnt az ARENA Mall-ban található MI Store üzlet, majd utána a weboldal is „karbantartás” alá kapcsolt.Bár a cég nem részletezi mi történt, mi utánajártunk.Ki üzemeltette a céget, hivatalos forgalmazó volt?Egy „Mihome Kft.” által bejegyzett cégről van szó.

Windows 10 Retail, OEM és MAK kulcsok 2021.04.05 17:40 Windows

Windows 10 Retail, OEM és MAK kulcsok

Szerintem sokan vagytok úgy, hogy hallottátok ezen szavakat, de nem vagytok tisztában mi-mire jó és mit jelent. A hazai apróhirdetéses oldalak tele van mindenféle ismeretlen forrásból származó licenszel, ami jobb esetben működik – rosszabb esetben nem és tarthatunk attól, hogy bármikor letilthatják központilag, ezáltal pedig használhatatlanná válik.

Windows 10 kiadások közötti különbség 2021.04.05 17:35 Windows

Windows 10 kiadások közötti különbség

Már a Windows 7 esetében is adódtak komplikációk az ügyben, hogy milyen kiadást érdemes telepítenie az otthoni felhasználónak, mi az, amire szükségünk vagy és mi az, amire egyáltalán nincs.

Régóta várt frissítés érkezett a Linuxra szánt Microsoft Edge Dev-re 2021.03.25 01:13 Szoftver

Régóta várt frissítés érkezett a Linuxra szánt Microsoft Edge Dev-re

A Microsoft már bő 1,5 éve dolgozik a Linux disztribúciókra szánt Microsoft Edge verzión - bár közel 1 éve került a közönség elé, viszont egy régóta várt funkció végre bekerült a böngészőbe, igaz még csak fejlesztési előzetesként.A funkció pedig nem más, mint a szinkronizálási lehetőség, amellyel a kedvenceinket és jelszavainkat tudjuk naprakészen tartani és szinkroniz&aac.

Újabb vizuális újdonságok érkeztek a Windows 10 21H2 tesztelésre szánt verzióba 2021.03.25 00:10 Windows

Újabb vizuális újdonságok érkeztek a Windows 10 21H2 tesztelésre szánt verzióba

A Microsoft a mai nap kiadta a Windows 10 21H2 build 21343 frissítését, melyben felületi és grafikai változásokat eszközöltek. Egy héttel korábban már beszámoltunk arról, hogy frissítették a virtuális asztalokat és fájlkezelő felületét, és most újra az utóbbiba nyúltak inkább.A mai frissítésben a fájlkezelőben érkezett vizuális, azaz látványosnak nevezhető újdo.

Hogyan működik a svájci sajt modell a rosszindulatú fertőzések megelőzésekor 2021.03.19 03:21 Biztonság

Hogyan működik a svájci sajt modell a rosszindulatú fertőzések megelőzésekor

Akár rosszindulatú programról, akár COVID 19-ről van szó, nincs olyan egyedi intézkedés, amely teljes biztonsággal megelőzheti a fertőzést.Minden megelőző intézkedésnek megvannak a maga hibái és korlátai.A svájci sajtmodell a réteges védelem egyszerű elvén alapul és ez a kulcsa például a COVID, vagy éppen a rosszindulatú programok és több száz más veszélyes vírusterjedés, fertőz.