Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
927
Adminisztrátor
Polgár Zoltán @bykewix 26 éves Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet. 5. szint
927
A Microsoft tényleg minél előbb szabadulna az Internet Explorertől 2020.11.24 15:51 Windows

A Microsoft tényleg minél előbb szabadulna az Internet Explorertől

A Microsoft tényleg nem szeretné, hogy az Internet Explorert továbbiakban bárki is használatba vegye. Bár lehetőség még adott, de a Redmondi óriás tesz olyan lépéseket, amely arra fogja késztetni az embereket, hogy váltson a legújabb Microsoft Edge böngészőre – ami egyelőre elég pozitívnak ígérkezik a felhasználók visszajelzése szerint.A Microsoft webes szolgáltatásai már nem használhat&oacut.

Az adathalászathoz előszeretettel használják a Google szolgáltatásait 2020.11.20 18:54 Biztonság

Az adathalászathoz előszeretettel használják a Google szolgáltatásait

A bűnözők visszaélnek a Google ingyenes hatékonyságnövelő eszközeivel és szolgáltatásaival, hogy meggyőző adathalász kampányokat hozzanak létre, amelyek ellopják az áldozatok hitelesítő adatait, vagy ráveszik őket rosszindulatú programok telepítésére.A Google számos ingyenes szoftvert és szolgáltatást kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy dokumentumokat, .

Emag Black Friday: Megérkeztek az első ajánlatok péntekre 2020.11.17 10:35 Hírek

Emag Black Friday: Megérkeztek az első ajánlatok péntekre

A minap az Emag közétett 6 rendkívüli ajánlatott fekete péntekre. Egyelőre kellemes felhozatalnak tűnik, de még várjuk az ennél jobb akciókat is.Bár készletről nem írnak, de biztosan csak néhány tíz-száz darab lesz elérhető belőlük, így érdemes már péntek délelőtt 5 és 7 óra között jelen lenni.