Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Android

TOP5 zenelejátszó Androidra!

Korábbi cikkemben a legjobb 5 kezdőfelületről, azaz launcherről esett szó, most pedig a zenelejátszók lesznek terítéken. Mivel még nem váltották ki az offline lejátszókat a streaming szolgáltatások, alkalmazások, így érdemes összegyűjteni a legjobbakat ezek közül is.

A bemutatott alkalmazások saját vélemény, tapasztalat, illetve Google Play áruház értékelés alapján kerültek be a cikkbe.

PowerAmpLetöltés

Tény, hogy fizetős, de alapjába véve nem drága, sőt az egyik legjobb hangszínszabályzóval rendelkezik. Mindemellett gyors és nincsenek vele különösebb problémák. Amit hátrányként fel lehetne sorolni az, hogy körülbelül 1-2 éve már nem adtak ki hozzá frissítést. Bár egyenlőre nem szükséges, mert kompatibilis Android 8-cal is és hibátlanul működik. Ami jó, azt nem kell elrontani.

AIMPLetöltés

Ez egy ingyenes zenelejátszó Androidra. Asztali Windows felhasználói körökben közismert, igaz mostanában, amióta megújult felülettel rendelkezik, kezdi elveszíteni a presztízsét. Androidon sikerét a kis méretének és egyszerűségének köszönheti. Stabilan működik.

Pi Music PlayerLetöltés

Nagyon vagány dizájnnal és effektekkel rendelkező zenelejátszó. Rendkívül sokoldalú. Belső zeneszerkesztőjének köszönhetően elég nagy sikert arat, leginkább az, hogy könnyedén lehet vágni azokat, akár csengőhangnak. Ami még jó dolog lehet, hogy mint eszköz jelen van egy elalvás időzítő. Ennél be tudjuk állítani, hogy ha nem nyúlunk a programhoz, akkor mennyi idő elteltével álljon le a zene vagy zárjon be az alkalmazás.

Music Player – Bass BoosterLetöltés

Egy érdekes nevű alkalmazás. Alapvetően inkább zenelejátszó. Van hangszínszabályzó része is, bár szerintem ezt a PowerAmp-nál jobban sikerült kivitelezni. Ez a lejátszó inkább azoknak jó, akik nem szeretik a túlbonyolított dolgokat. Minden kéznél van, kicsit hasonlít a Windows Mobile-on megszokott Groove lejátszóra. Albumok, zenék, eladók szépen fel vannak sorakoztatva.

BlackPlayer Music PlayerLetöltés

Windows Phone 8 egyszerűségére épülő zenelejátszó alkalmazás Androidra. Egyszerűsége az erőssége, viszont számos extrát tartalmaz. Például ID3 szerkesztőt, dalszövegkeresőt, FLAC támogatást nyújt, itt is megtaláljuk az alvás üzemmódot.

Ti melyik zenelejátszót használjátok, van amelyik nagyon jól bevált nektek?

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}