Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Android

Hivatalos: Tudjuk, mikor érkezik az Android 9 és az EMUI 9 Huawei Mate 9-re!

A várva várt frissítés hamarosan érkezik a címben említett készülékre. Már egy ideje vártuk, de semmilyen hivatalos információ nem érkezett ezzel kapcsolatban, máig. A Telenor Magyarország választ adott a kérdésünkre.
 
A Huawei Mate 9 Android 7-tel érkezett 2016 végén, így nagy örömre ad okot a most hivatalos forrásból származó információ, miszerint megkapjuk rá az Android 9 és EMUI 9 frissítést. Persze kérdéses, hogy meddig érkeznek biztonsági javítások, de annyi baj legyen. Közel 2,5 éves készülék a tavaly megjelent legfrissebb Androidot kapja meg, ami legalább 3 évig támogatott lesz (mégha nem is frissítésekkel), de alkalmazásokkal biztosan.
 
Hogy pontosan mikor érkezik? A válasz itt található: 2019 Május – Június környékén megkezdődik a terjesztés, így lehetőleg ettől az időponttól már sokan megkapják (reméljük mi is).
 
 
Szerinted jó lépés ez a Huawei-től? Nem lesz lassabb a készülék „úgymond” elavult hardver miatt?
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}