Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Alkalmazásajánló: The Impossible Game

A The Impossible Game (magyarul: A megvalósíthatatlan játék) egy újabb játék, mely fizikai képességeinket és figyelmünket fejleszti. A játékban végig kell vezetni a pattogó kockát bizonyos szinteken, melyek egyre inkább nehezebbek és nehezebbek, úgy, hogy a kocka a földön és más kiálló négyzetek tetején kívül semmihez se érjen. 

A játék grafikája nem épp a legmenőbb, de tökéletesen megfelel a célnak. Ismét a kis méretű játékok között kerestem, és rátaláltam erre a fizetős játékra. Le is töltöttem a próbaverzióját, és meg is fogom venni, hisz csak egy euró.

A játék letöltése után egy szint közül választhatunk, de ezt nem vihetjük végig, mivel a próbaverzió tulajdonképpen csak egy ízelítője a játéknak. Így a második szintet sem tudjuk feloldani.

A kocka pattogtatásához koppintsunk bárhova. Ha folyamatosan szeretnénk pattogtatni a kockát, hagyjuk lenyomva az ujjunkat bárhol. Ha valamit elrontunk, elölről kezdi az egészet. 

Elhelyezhetünk zászlócskákat is, így amennyiben hibázunk, a játék nem kezdődik elölről, hanem az utolsó zászlótól fogja elkezdeni. Tíz zászlót használhatunk fel.

A próbaverzió limitjét egy vörös függőleges vonal jelzi.Ezt túllépve a játék felkér a vásárlásra a folytatáshoz.

Szubjektív

Tetszik a játék. Kis méretű, sosem fagy vagy dob ki, a grafikát pedig... na... elnézem. Megéri azt az egy eurót!

LETÖLTÉS

bigblog profilképe
Sallai József @bigblog Egy srác akit nagyon érdekel a technológia, a fejlesztés és az alkotás.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}