Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Képernyőkép erről: Play áruház
Képernyőkép erről: Play áruház
Képernyőkép erről: Play áruház
Képernyőkép erről: Play áruház

Tetszett a program?

Véleményem van! Kérdeznék!

Specifikációk

Friss verzió 38.4.22-29 [0] [PR] 582466152
Licensz Ingyenes
Platform
Főkategória Rendszer
Alkategória Android
Fejlesztő Google
Publikálva
Utolsó frissítés
Megosztás 0
Letöltés 2 M+
Vélemény 165

Fájlok

Android APK
38.4.22-29 [0] [PR] 582466152
Magyar
58.38 MB

Információ

Google Play áruház legfrissebb verziója. 

A Play Áruház (Google Play Store) egy online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letöltsenek és telepítsenek különböző alkalmazásokat, játékokat, filmeket, könyveket, zenéket és egyéb digitális tartalmakat Android készülékeikre. Az Android rendszerbe beépített Play Áruház a Google által üzemeltetett és felügyelt, és a legtöbb Android eszközön alapértelmezett alkalmazásként található meg. Az alkalmazások és tartalmak széles választéka elérhető a Play Áruházon keresztül, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testreszabják és kibővítsék készülékeik funkcionalitását és szórakozási lehetőségeit.

Főbb Jellemzők:

  • Alkalmazások és Játékok: A Play Áruházban számos alkalmazás és játék érhető el, amelyek kibővítik a készülék funkcionalitását, és szórakozási lehetőségeket kínálnak.
  • Filmek és TV-műsorok: Nézheted a legújabb filmeket és TV-műsorokat a Play Áruházból, akár online, akár offline módban.
  • Könyvek: Vásárolhatsz és olvashatsz e-könyveket a Play Áruházból, és élvezheted a különböző műfajokban elérhető tartalmakat.
  • Zene: Hallgathatsz zenéket és podcasteket, és válogathatsz az állandóan frissülő zenekínálatból.
  • Tartalom Ajánlások: A Play Áruház személyre szabott ajánlásokat tesz a felhasználók számára a megfelelő alkalmazásokról, játékokról és tartalmakról.

Google Play Store APK Letöltés:

Biztonságosan és megbízható forrásból töltsd le a legújabb Google Play Store APK-t, hogy mindig a legfrissebb alkalmazásokhoz és tartalmakhoz férhess hozzá Android készülékeddel. Az APK letöltése és telepítése egyszerű és gyors. Kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Kattints a Letöltés Gombra: Kattints a letöltés gombra, hogy elindítsd a Google Play Store APK letöltését.
  2. Engedélyezd a Telepítést Ismeretlen Forrásból: Mielőtt telepítenéd az APK-t, győződj meg róla, hogy engedélyezted a telepítéseket ismeretlen forrásból a beállításokban.
  3. Telepítés: Miután engedélyezted az ismeretlen forrásokból való telepítést, egyszerűen kövesd az utasításokat a képernyőn, hogy befejezd a Google Play Store telepítését.

 

Offline apk telepítő letölthető. Download Offline apk android, play store.

google play áruház store material design letöltés apk ingyen frissítés android
4.1 165 értékelés
5
102 5
4
19
3
17
2
12
1
15 1
bsd profilképe bsd

Hozzászólások

-