Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
5. szint
Veszter Márton
vmarci21
24 éves
Nem publikus
591
Adminisztrátor
Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
591
SEO 2021-ben: milyen feladatokra bontható, mennyibe kerül, mekkora a hatása? 2021.09.08 16:44 Dev

SEO 2021-ben: milyen feladatokra bontható, mennyibe kerül, mekkora a hatása?

Mit jelent pontosan a keresőoptimalizálás? Milyen részekre bontható? Mennyibe kerül ez a szolgáltatás 2021-ben? Mekkora hatása van, hol, milyen területeken mennyire van rá szükség? Cikkünk ezekre a kérdésekre ad választ. Mi a keresőoptimalizálás? A weboldalak keresőoptimalizálása, angolul SEO (Search Engine Optimization) a weboldalak organikus forgalmának növelésére, valamint a találati listán, angolul SERP-.

A Vodafone TV App váltja a Horizon Go-t 2021.07.07 11:45 Hírek

A Vodafone TV App váltja a Horizon Go-t

A Vodafone július 31 után kivezeti a Horizon Go szolgáltatást, mely jelenleg az egyetlen Vodafone TV előfizetéssel elérhető webes platform azok számára, akik nem rendelkeznek Vodafone TV boxal.

Itt az OTP új mobil bankja - fizetőssé válnak az alap funkciók is? 2021.07.07 10:23 Hírek

Itt az OTP új mobil bankja - fizetőssé válnak az alap funkciók is?

Az OTP Bank tegnap jelentette be közleményében, hogy elérhetvé tette új mobil alkalmazását. Az új alakalmazás elméletileg új funkciókat igér, az új szerződést elolvasva viszont kellemetlen meglepetésbe futhatunk bele.A közlemény szerint az új internetbank és mobilbank számos eddig nem elérhető funkciót kínál már most is, de a tervezett fejlesztési folyamatnak köszönhetően mostant&oacut.