Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
5. szint
Veszter Márton
vmarci21
23 éves
Nem publikus
591
Adminisztrátor
Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
591
Hogyan gyorsítsuk fel WordPress weboldalunkat? 2021.06.01 10:12 Dev

Hogyan gyorsítsuk fel WordPress weboldalunkat?

Több kutatás is bizonyítja, hogy a lassú weboldal jelentősen csökkenti a felhasználók oldalon végrehajtott interakcióinak a számát, például egy 2020-as amerikai kutatás szerint a vásárlók 90%-a elhagyja a túl lassan betöltődő webshopokat, illetve a Google mérései szerint ha az oldalbetöltési idő megnő 500 ms-al, akkor 20%-kal kevesebb keresést hajtanak végre a felhasználók.Ennek megfelelően érdemes sa.

Így változtatja meg a videojáték a világot 2021.05.31 10:44 Játékok

Így változtatja meg a videojáték a világot

A virtuális és a fizikai valóság között húzódó határvonal egyre vékonyabb és vékonyabb. Míg az idősebb gerenerációk még rajzokra és diagramokra hagyatkozva élték az életüket, ma házakat nyomtathatunk 3D-s nyomtatóval és virtuális világokban barangolhatunk VR (virtual reality) szemüvegünkben.

Bővíti logikai áramkör gyártó kapacitását a Samsung 2021.05.28 13:45 Hírek

Bővíti logikai áramkör gyártó kapacitását a Samsung

Tekintettel az elektronikai alkatrészeknek a járműiparban fellépett hiányára, nagyberuházással bővíti félvezető áramkör és mikrochip termelési kapacitását a dél-koreai Samsung Electronics a honlapján közzétett bejelentés alapján.A bejelentés szerint a Samsung 2030-ig 171 ezer milliárd won (151 milliárd dollár) összeget fordít "élvonalbeli félvezetőáramkör gyártástechno.

Hamarosan videóhívással is elérhetjük a mentőket 2021.05.28 13:44 Hírek

Hamarosan videóhívással is elérhetjük a mentőket

Hamarosan újabb funkcióval bővül a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat közös ÉletMentő applikációja: a fejlesztésnek köszönhetően videókapcsolat létesíthető majd a mentésirányító központ és a bajbajutottak között.A telekommunikációs cég szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a videóhívás funkció nagy seg&.

Mivel foglalkoznak pontosan a rendszegazdák? 2021.05.27 11:47 Dev

Mivel foglalkoznak pontosan a rendszegazdák?

A rendszergazda kifejezést mindannyian ismerjük. Azt is tudjuk, hogy ők magas informatikai ismeretekkel rendelkező szakemberek, és őket kell hívni, ha a céges informatikai eszközökkel vagy folyamatokkal valami gubanc van.

A villanymotor és hajtástechnika: így működnek 2021.05.25 18:13 Kütyük

A villanymotor és hajtástechnika: így működnek

Ez a cikk ugyan nem varázsol belőled villamosmérnököt, de hasznos betekintést ad a villanymotorok és hajtástechnika világába. A hétköznapi életünk során villanymotorok százával érintkezünk, ha nem is közvetlenül, így szinte általános műveltségnek tekinthető, ha ismerjük a működési elvét.

Startup – tényleg csak egy jó ötlet kell hozzá? 2021.05.21 21:35 Blog

Startup – tényleg csak egy jó ötlet kell hozzá?

Szinte minden startup alapító egy fontos pillanatról számol be: arról, amikor az üzleti ötlet „megszületett”. Ezt generálhatja egy innovációs pályázat megjelenése, egy tőkebefektető az ismeretségi körben, vagy egy zuhanyzás alatti isteni szikra egy pár nappal korábbi eseményhez kapcsolódóan.

Rákaptunk az e-kereskedelemre, ezeket a boltokat választjuk a legtöbbször 2021.05.20 14:07 Hírek

Rákaptunk az e-kereskedelemre, ezeket a boltokat választjuk a legtöbbször

A GKI Digital 2021-ben hatodik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. A lista élén több, mint bruttó 130 milliárd forintos online forgalommal, az immár közös, magyar központú cégcsoportként működő eMAG-Extreme Digital végzett.A GKI Digital 2015 óta készít nyilvános rangsort a magyar piacon működő legnagyobb online kereskedőkről.