Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
5. szint
Veszter Márton
vmarci21
23 éves
Nem publikus
591
Adminisztrátor
Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
591
Okos Befektetési Módszerek Fiataloknak 2021.03.07 09:57 Hírek

Okos Befektetési Módszerek Fiataloknak

Az interneten és az újságokban található befektetési tippek mennyisége elsőre nagyon rémisztő lehet. Sőt, valószínűleg a barátaid és a családod is mást mond neked, mint amiben te hiszel.

SqlDBD – adatbázis-modellezés online 2021.03.02 19:49 Dev

SqlDBD – adatbázis-modellezés online

A modellezés célja az adatbázis megtervezése úgy, hogy az a lehető legjobban tükrözze az adott üzleti vállalkozás szerkezetét. Ezért a feladatért elsősorban az elemzők, illetve az adatbázis-fejlesztők felelősek, nagyrészt rajtuk múlik az eredményesség.

Hogyan verik át a SEO ügynökségek az ügyfeleiket? 2021.03.02 19:46 Hírek

Hogyan verik át a SEO ügynökségek az ügyfeleiket?

Alapvetően érdemes lehet tisztában lenni azzal-habár ez az élet minden területén így van ez-hogy a különféle szolgáltatások, vagy drága szolgáltatások nem feltétlenül hoznak eredményt, vagy jó eredeményt.A minap egy érdekes cikket olvastam azzal kapcsolatban, hogy a különféle SEO ügynökségek hogyan verik át az ügyfeleiket.

Spotify-ra is jöhetnek a veszteségmentes tömörítésű tartalmak 2021.02.23 15:06 Hírek

Spotify-ra is jöhetnek a veszteségmentes tömörítésű tartalmak

A 2014-ben megjelent Tidal és a 2017-ben bevezetett Deezer HiFi után - néhány év lemaradással - a Spotify is úgy döntött, hogy elérhetővé teszi a zenéket prémium hangminőségben is, veszteségmentes tömörítéssel.Az új Spotify HiFi névre keresztelt csomag első körben csak néhány orszában lesz elérhető 2021 során valamikor, melyet vélhetően a többi ország is követni fog.

Így állnak egymáshoz képest a magyar mobil szolgáltatók - Mobilhálózati jelentés 2021.02.17 15:39 Hírek

Így állnak egymáshoz képest a magyar mobil szolgáltatók - Mobilhálózati jelentés

Majdnem minden kategóriában a Telekom hálózata nyert az Opensignal magyar mobilhálózatokat ranksoroló jelentésében, mely 7 kategóriában vizsgálta a 4 mobil-szolgáltatót.A videólejátszás tekintetében a Telekom felhasználói élvezhetik a legjobb videoélményt Magyarországon, mely 76,9 pontot kapott a lehetséges 100-ból, melyet nem sokkal lemaradva követ a Telenor és a Vodafone, 75,1 és 73.