Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Már ólatinul is tud a Microsoft digitális asszintese a Cortana

Meglepő újdonságot találtak a Cortana legújabb verziójában az azt kipróbáló felhasználók. Redditen többen is megosztották, hogy a Microsoft digitális asszintese már ólatinul is megérti őket. Ugyanakkor egy szakértő, Stulti Miscent szerint az újdonság már több hónapja benne lehet a programban, csak sajnos eddig senkinek nem jutott eszébe ezen a nyelven a telefonhoz beszélni.

Ez a cikk április elsején íródott. Az időpont nem a véletlen műve, a cikk nem valós információkat tartalmaz(hat)!

Mindezek mellett a Microsoft fejlesztői olyan funkciókat is elérhetővé tettek a szoftverben mint a bibliában való kereshetőség, vagy ókori bölcsességekkel való válaszadás. Viszont ezek mellett is sokkal fontosabb újdonság, hogy a Cortana az orvosok által kimondott, érthetetlen szövegeket is képes megérteni, ami után a szoftvert megkérhetjük az adott szöveg egy támogatott nyelvre történő lefordítására - például angolra vagy németre, mivel a Cortana a magyar nyelvet sajnos még mindig nem támogatja. 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}