Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Alkalmazásajánló: Speed Cars

A mindössze 41 MB-ot elfoglaló, ingyenes, Speed Cars névre hallgató autóversenyzős játék kitűnő grafikával rendelkezik, és a kezelhetőségéről sem mondhatunk semmi rosszat. 

Indítás után négy mód közül választhatunk:

  • Arcade - Elsőnek kell beérni a célba minden pályán.
  • Elimination - Bizonyos pontoknál mindig kizárják a versenyből azt az autót, amelyik utoljára hagyja el azt a pontot, tehát tulajdonképpen itt is azt kell elérnünk, hogy mindig elsők legyünk.
  • Checkpoints - Még nem értem el ehhez a módhoz, ezért sokat nem tudok elmondani róla, de valószínűleg bizonyos ellenőrzési pontokon elsőnek kell beérni.
  • Duel - Egy az egy ellen mérkőzés. 

Számos pálya és autó közül választhatunk a játékban. Az autókat fel is turbózhatjuk.

A verseny lebonyolítása egyszerű. Nem kell tövig nyomni a gázt, az magától megy, ha pedig fékezni szeretnénk, a képernyő bármelyik részére koppintva megtehetjük. Kormányozni (jobbra, balra fordulni) a telefon jobbra, balra mozgatásával lehet. A jobb vagy bal oldalon található gombokra kattintva aktiválhatjuk a nitrót, amelynek segítségével gyorsabban haladhatunk (a nitrótartalék kiürüléséig). A felső részen láthatjuk mennyivel megyünk, mióta, és hogy miket gyűjtöttünk be. Az alsó részen láthatjuk, hogy most éppen hol vagyunk, mennyi van a célig, valamint, hogy hányadik helyen állunk.

Szubjektív vélemény

Az alkalmazás egyetlen egy hibája, hogy néha kidob, tehát ok nélkül magától bezáródik. Amit nagyra értékelek az a méret, a grafika és a hangzás. 

Letöltés

bigblog profilképe
Sallai József @bigblog Egy srác akit nagyon érdekel a technológia, a fejlesztés és az alkotás.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}