Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
2. szint
Gálosi Kristóf
galosik
20 éves
Nem publikus
43
Moderátor
Üdvözöllek profilomon! Jelenleg villamosipar és elektronikát tanulok. PLC programozó TruckersMP Staff tag Ha van kedved, dobj egy üzenetet!
43
Ez Skype? Ez TeamSpeak? Nem, ez a Discord! 1.rész | Ismerkedés 2018.01.29 19:22 Tech

Ez Skype? Ez TeamSpeak? Nem, ez a Discord! 1.rész | Ismerkedés

Mindig is vágytam egy olyan platformra, ami könnyen kezelhető, szinte mindig elérhető, logikus felépítésű, minél kevesebb hibával. Meg is találtam, még pedig a Discord-ot!Mi is a Discord?  A Discord egy cross-platform (minden eszközön elérhető) hang és szöveges beszélgető alkalmazás.

Elérhető az Windows Áruházból a SUSE Linux Enterprise Server és az openSUSE 2017.06.25 13:36 Linux

Elérhető az Windows Áruházból a SUSE Linux Enterprise Server és az openSUSE

A Microsoft a Build 2017-es konferenciáján bejelentette, hogy az elérhetővé teszik az Ubuntu-t, a SUSE Linuxot és a Fedora-t. Mától a SUSE Linux Enterprise Server 12-es és az openSUSE Leap 42-es verziója elérhető az Áruházból. Az Áruházban lévő képeken látszik, hogy nem csak egy Bash-ről lehet szó, hanem egy teljes grafikus felületről.

Elkészítették a WannaCry visszafejtő programját 2017.05.20 15:53 Hírek

Elkészítették a WannaCry visszafejtő programját

Hallhattunk már a WannaCry-ról, és a hatalmas pusztításáról. Ha esetleg elkaptuk, akkor még van esély arra, hogy megmentsük féltett fájljainkat anélkül, hogy fizetnénk 300 dollárt a visszaállításért.Ha még nem indítottuk volna újra számítógépünket, akkor egy program segítségével, amit wannakiwi-nek hívnak, visszanyerhetjük adatainkat.

Windows 10 S, avagy az új RT? 2017.05.08 11:12 Windows

Windows 10 S, avagy az új RT?

A #MicrosoftEdu rendezvényen bejelentettek egy új Windows 10 verziót, ami a Windows 10 S nevet kapta meg. Mégis mit tudhat az új rendszer? Milyen célt szolgál majd? Mit jelent az S? Mai cikkünkben ezt fogjuk kifejteni! Mit tud az új rendszer?Az új rendszer annyiban különbözik a Windows többi verziójától, hogy csak az Áruházból telepített alkalmazások futtathatók a rendszeren.