Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Kasler Máté
kasmate
20 éves
Nem publikus
2
Moderátor
2
League of Legends kezdőknek – Pálya, pozíciók, képességek, fogalmak 2019.04.09 20:04 Játékok

League of Legends kezdőknek – Pálya, pozíciók, képességek, fogalmak

Megtetszett a játék? Meséltek róla a barátaid? Kiszeretnél próbálni egy MOBA játékot és a LoL-ra esett a választás, de nem tudod, hogy kezdj neki? Akkor ez a cikk-sorozat neked készült! Pályák:A játékban három pálya található: Idézők szurdoka (Summoner’s Rift) Kanyargó rengeteg (Twisted Treeline)  Ordító szakadék (Howling Abyss)Ebben a cikkben fők&eac.

League of Legends : Akali gyengítése 2019.02.06 17:58 Játékok

League of Legends : Akali gyengítése

2018. július 30.-án átdolgozták Akali-t, ami sok vitát felvetett az idézők között. Első sorban a W-je vetette el a sulykot, hiszen a frissítés után a tornyok nem láttak, ha a füstjében elbújt.

League of Legends: Ismét egy új hős, illetve a 9. szezon tervei 2019.01.24 17:31 Játékok

League of Legends: Ismét egy új hős, illetve a 9. szezon tervei

A Riot feltöltött egy 1 perces videót a közösségi média oldalakra, amelyben gyorsan összefoglalják mik is a terveik a kilencedik szezont illetően. Sylas még meg sem érkezett a játékba, de már egy új hős felbukkanására lehetünk figyelmesek, ami egy támogató karakter lesz.Amit terveznek:Visszateszik az URF játékmódot, illetve, hogy mi fog vele történni, és megismertetik a többi új játékmódo.

League of Legends vagy inkább League of Dark Harvest? 2018.12.04 17:24 Játékok

League of Legends vagy inkább League of Dark Harvest?

A játék az előszezonnak köszönhetően lényegesen megváltozott néhány dologban. Így például sor került a a Dark Harvest (magyar nevén Sötét Szüret) nevű uralom rúna megváltoztatására.Sok játékos panaszkodott a régi Sötét Szüret rúna gyengítése után, hogy felesleges azt választani bármelyik hősnek, ami érthető is volt, mert nagyon kevés jelzőt kaptunk a külön.