Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

League of Legends : Sylas, a kiszabadult rab

Alig, hogy a League of Legends világába érkezett Neeko, már itt is van a következő hős, aki nem más, mint Sylas, a kiszabadult rab. A hőst varázssebzésre, illetve tankra lesz majd érdemes építeni. A hős már PBE-n elérhető (Public Beta Environment), tehát a teszt kliensen. Emiatt a YouTube-on több mérkőzés is színre lépett, amelyben ezt a champion-t irányították. Csakúgy, mint Neeko, ő is kap egyből egy hőskinézetet ami a Lunar Wraith Sylas névre hallgat (képen látható).

Lássuk a képességeit:

Passzív : Petricitrobbanás

Egy varázslat elsütése után Sylas a következő alaptámadásával meglendíti a láncait, és megsebzi a közeli ellenfeleket.

Q : Lánctámadás

Sylas lecsap a láncaival, megsebezve és enyhén lelassítva az ellenfeleket. Rövid késleltetés után a láncok metszéspontja felrobban, amelynek hatására megnő a lassítás, és ismét sebződnek az ellenfelek.

W : Királyölő

Sylas egy erőteljes csapással ráveti magát a célpontra, amellyel sérülést okoz az ellenfélnek és gyógyítja saját magát. Ha az ellenfélnek kevés az életereje, a sebzés nő meg; ha pedig Sylasnak kevés az életereje, a gyógyítás nő meg.

E : Eltűnés / Elrablás

Sylas előretör, és pajzsot von maga köré.

Rövid ideig újraaktiválhatja a képességét, és lecsaphat a láncaival, amellyel elkábítja és megsebzi az ellenfeleket, valamint odahúzza magát az elsőként eltalált ellenfélhez.

R : Elfoglalás

Sylas átveszi az irányítást egy ellenfél végső képessége felett.

Az ellenfél továbbra is használhatja a végső képességét azután, hogy Sylas elrabolta azt. Ha az Elfoglalás már nem töltődik, Sylas bármikor el tudja lopni az ellenfél végső képességét, de a használata után egy ideig nem tudja kirabolni ugyanazt az ellenfelet.

Játékstílus :

Sylasként könyörtelen varázstámadásokat használsz, kővel és acéllal sújtva le azokra, akik az utadba állnak. Zúzd le az ellenfeleidet az egymást követő Lánctámadásokkal, és minden ütés után süss el egy alaptámadást egy látványos Petricitrobbanásért. Kerüld el a letartóztatást, és helyezkedj el a csatatéren az Eltűnéssel, mielőtt kiválasztanád az Elrablás képesség célpontját. Ha húzóssá válik a helyzet, vess véget az elnyomásnak a végzetes Királyölő támadással. A hatodik szinttől teljesen kiaknázhatod a benned rejlő lehetőségeket, és az Elfoglalással egy magasabb cél szolgálatába állíthatod az ellenfeleid erejét – a sajátodéba. A végjátékban már gyors egymásutánban több végső képességet is elfoglalhatsz, így az ellenséges csapat ellen fordíthatod a saját erejét, és erőszakkal vethetsz véget a forradalomnak. A végén ők fognak letérdelni előtted.

Tippek és trükkök :

  • Tipord el az ellenfeleidet a harctéren azzal, hogy a maximális sebzés érdekében alaptámadásokat iktatsz be a varázslatok közé. A tökéletes sorozatban minden képességhasználatot egy Petricitrobbanás követ, amely súlyosan sebesült – ha nem halott – ellenfeleket hagy maga után.

  • A végső képességek Elfoglalásakor vedd figyelembe az összes lehetőséget. Mire van jelenleg a leginkább szükséged? Mi az, ami később kulcsfontosságú lehet? Egy kegyetlen kivégzéssel véget vethetsz a jelenlegi összecsapásnak, egy erős tömegirányító varázslat viszont megnyerheti neked a következő csapatharcot.

  • Ha elloptad egy ellenfél képességét, egy ideig nem használhatod ellene az Elfoglalást, ezért nem árt megtervezni a felkelés menetét, mielőtt nekiállsz ellopni a végső képességeket. Nem kell elsietni a képességed használatát, de ha túl sokáig vársz, kevesebb lehetőséged lesz a végső képességek elsütésére. Diadalmaskodj ellenfeleid felett a megfelelő pillanat és ellenük fordítható erő kiválasztásával.

Véleményem szerint ez egy nagyon erős hős lett. Képességei miatt megállja a helyét felső ösvényen, középső ösvényen, sőt még dzsungelbe is tökéletes lehet passzívja miatt.  A végső képességek megoldására személy szerint kíváncsi vagyok (pl.: Diana ultimate-je esetén a Q-val lehet-e sütni újra az ugrást). Minden esetre a PBE-n tesztelik folyamatosan, így remélhetőleg egy játszható karakter kerül be a játékba, és nem egy olyasfajta, mint Akali, akit a mai napig javítani kell.

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}