Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

League of Legends : Neeko, a kíváncsi kaméleon

Ismét új hős érkezett a League of Legends világába, aki nem más, mint Neeko, a kíváncsi kaméleon. A karaktert varázssebzésre érdemes építeni, hiszen képességei ebből sebeznek. Képességei remek csapatharcossá teszik őt, illetve rengeteg ösvényen játszható ez a hős. A téli esemény miatt egyből meg is kapta első kinézetét (cikk első képén látható), ami a Téli csoda Neeko névre hallgat. Nézzük is meg, hogyan fogja uralni ez a hős a kijelölt lane-jét.

Képtalálat a következőre: „neeko”

PASSZÍV: BELSŐ SZÉPSÉG

Neeko egy szövetséges hősnek is álcázhatja magát. A sebzés, az ellenséges hősöktől kapott sebesülés, illetve a Veszélyes virágzás vagy a Szögesdrót elsütése megtöri az álcát, és növeli a képesség töltési idejét.

Q: VESZÉLYES VIRÁGZÁS

Neeko egy magot hajít a célterületre. A mag virágba szökken, és megsebzi az ellenfeleket. Ha a robbanás megöl egy ellenfelet, illetve megsebez egy hőst vagy nagy szörnyet, a mag még legfeljebb kétszer újra virágot hoz.

W: ALAKHASADÁS

Passzív: minden harmadik alaptámadást spirituális energia hat át, ami bónusz varázssebzést okoz, és rövid időre megnöveli Neeko mozgási sebességét.

Aktív: Neeko rövid időre kikerül a látótérből és láthatatlanná válik, nagyobb mozgási sebességre tesz szert, és kiküldi aktuális alakjának ideiglenes klónját, amely a választott irányba rohan.

E: SZÖGESDRÓT

Neeko egy mágikus spirált vet egy adott irányba, ez pedig megsebzi és rövid időre a földbe gyökerezteti azokat az ellenfeleket, akiken áthalad. Az utolsóként eltalált hős tovább marad mozgásképtelen.

Ha a Szögesdrót legalább két ellenfelet eltalál, megnő a mérete és a sebessége, ahogy az okozott földbe gyökereztetés időtartama is.

R: RÜGYFAKADÁS

Neeko feltöltődik spirituális esszenciával. Egy pillanattal később a levegőbe szökken, pajzsot von maga köré, és lelassítja a közelben tartózkodó ellenfeleket, a landoláskor kibocsátott energiával pedig óriási sebzést okoz a hatókörben lévő áldozatoknak, és el is kábítja őket.

A Belső szépség álcája alatt az ellenfelek nem észlelik Neeko kezdeti felkészülését.

Mint látható az ellenfelet könnyen megtudjuk téveszteni a passzívunkkal, és jó kommunikáció esetén könnyedén bezsebelhetünk gyilkosságokat. A Riot középső ösvényre szánta a hőst, viszont sok játékos szerint megállja a helyét dzsungelben vagy támogatónak is. Egy remekül indított végső képességgel egy egész teamfight (csapatharc) is megnyerhető. Mint azt megszokhattuk az új hősöknél, egy ideig ő lesz a kitiltási ráta csúcsán a napokban/hetekben. Véleményem szerint ez egy remekül sikerült hős lett, hiszen ilyen szintű összezavarásra képes hőst még nem láthattunk a LoL világában.

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}