Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Szkenneljünk be dokumentumokat Windows Phone telefonunkkal 2014.02.23 13:53 Windows

Szkenneljünk be dokumentumokat Windows Phone telefonunkkal

A Microsoft pár napja tette elérhetővé az Office Lens nevezetű alkalmazását Windows Phone telefonokra, mely segítségével telefonunk kamerájával be tudjuk szkennelni különböző irományok, dokumentumok szövegét és azokat tudjuk menteni Word-ben vagy OneNote-ban jegyzetként.

Windows Phone 8.1 műveletközpont 2014.02.23 09:19 Windows

Windows Phone 8.1 műveletközpont

Bár ezzel a hírrel kicsit megkéstünk, de szót kell ejtenem erről is, mivel szinte ez is óriási változás az előző verzióhoz képest.Az „action center”-ként (műveletköpont) emlegetett új funkció minden Windows Phone tulajdonos álma volt.

[Windows 8.1] Számítógép, vezérlőpult és felhasználó fájljai mappa kihelyezése az asztalra 2014.02.09 11:04 Windows

[Windows 8.1] Számítógép, vezérlőpult és felhasználó fájljai mappa kihelyezése az asztalra

A Windows 8 operációs rendszertől kezdve nem található start menü a Windows rendszerekben, így lehet, hogy telepítés után besokallunk, mivel nem találjuk meg a sajátgépet, dokumentumainkat, tehát semmiféle elérésünk nincs közvetlen telepítés után.A megoldás újból egyszerű, hisz pár kattintással kihelyezhetjük a megszokott ikonjainkat az asztalra, ezek közt például a számítógép, vezérlőpult és a felhasználó fájljai mappát.

[Windows 8.1] Bing letiltása a keresőben 2014.02.04 13:27 Windows

[Windows 8.1] Bing letiltása a keresőben

A Windows 8.1 operációs rendszerben is találunk olyan funkciókat és alapértelmezett beállítást, amely a legtöbb felhasználó számára nem kedvez, ilyen például a keresőbe épített, kiterjesztett Bing keresés.