Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hogyan gyorsítsuk fel WordPress weboldalunkat? 2021.06.01 10:12 Dev

Hogyan gyorsítsuk fel WordPress weboldalunkat?

Több kutatás is bizonyítja, hogy a lassú weboldal jelentősen csökkenti a felhasználók oldalon végrehajtott interakcióinak a számát, például egy 2020-as amerikai kutatás szerint a vásárlók 90%-a elhagyja a túl lassan betöltődő webshopokat, illetve a Google mérései szerint ha az oldalbetöltési idő megnő 500 ms-al, akkor 20%-kal kevesebb keresést hajtanak végre a felhasználók..

Hamarosan videóhívással is elérhetjük a mentőket 2021.05.28 13:44 Hírek

Hamarosan videóhívással is elérhetjük a mentőket

Hamarosan újabb funkcióval bővül a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat közös ÉletMentő applikációja: a fejlesztésnek köszönhetően videókapcsolat létesíthető majd a mentésirányító központ és a bajbajutottak között..

Mivel foglalkoznak pontosan a rendszegazdák? 2021.05.27 11:47 Dev

Mivel foglalkoznak pontosan a rendszegazdák?

A rendszergazda kifejezést mindannyian ismerjük. Azt is tudjuk, hogy ők magas informatikai ismeretekkel rendelkező szakemberek, és őket kell hívni, ha a céges informatikai eszközökkel vagy folyamatokkal valami gubanc van.