Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Hogyan kapcsoljuk ki a beállításaink szinkronizálását Windows 10 alatt

A Windows 10, mint eddig tapasztaltuk minden téren különbözik az előző Windows verziókhoz képest. Jelen esetben, ugye a 10-es alatt használhatunk online Microsoft fiókot is, így nem feltétlen fontos létrehoznunk offline fiókot telepítéskor. Ezzel számos lehetőség nyílik elénk, tehát Microsoft fiókunk használatával, mégpedig az, hogy automatikusan szinkronizálhatjuk beállításainkat a felhőbe, legyen az  témaszín, Edge beállítások, jelszavak, háttérkép. A beállítás használatával, több gépen képes automatikusan az általunk beállított témára, háttérképre, stb átállni.

Viszont van, mikor más-más gépen azonos fiókkal vagyunk bejelentkezve, mégis másképp szeretnénk testreszabni, akkor van lehetőség ezt a szinkronizálás szolgáltatást kikapcsolni.

1. Lépés: Nyissuk meg a Gépházat.

2. Lépés: Fiókok menüpont.

3. Lépés: Beállítások szinkronizálását válasszuk ki a listából. Itt pedig jobb oldalt látható lesz, hogy a rendszer automatikusan mely beállításainkat menti el a felhőbe.

Itt amelyiket éppen nem szeretnénk, akkor kattintsunk a csúszkába és máris kikapcsoltuk a lehetőséget.

A téma ponttal kikapcsoljuk a:

  • Keretszín
  • Háttérkép
  • Start menü átlátszóság
  • Világos vagy sötét téma
  • Zárolás képernyő háttér

beállításainak szinkronizálását.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}