Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Windows 10 20H2 frissítésben is vannak problémák, ami miatt egyeseknél még nem elérhető

Korábban írtam róla, hogy megérkezett a Windows 10 idei októberi frissítése és igen, mint minden frissítésben vannak problémák. Igaz ebben a csomagban elég rövidre sikerült a hibalista, ami az elmúlt 5 évet nézve „forradalminak” mondható a Microsoft szemszögéből.

Érdemes hozzátennem, hogy akinél blokkolva van ezek miatt (driveres és hardveres hibák), azok Windows Update-en keresztül nem tudják elérni. Ettől függetlenül a Media Creation Tools-szal simán letölthető a rendszerfrissítés.

Ismert hibák:

  • Problémák adódhatnak egyes Conexant ISST audio illesztőprogramokkal. Rendszerfrissítés után hibaüzenetek érkeznek a driver felől egyéb problémákra hivatkozva.
  • Hiba lehet egyes Conexant ISST audio illesztőprogramok frissítése során, miután persze áttértünk az új Windows 10 20H2 rendszerre. Frissített illesztőprogram után egyszerűen random kékhalálra elfuthat a rendszer.
  • Problémák adódhatnak táblagépes kézi írásfelismerővel kínai és japán nyelven.
  • Helytelenül telepített drivereknél előfordulhat, hogy frissítéskor „Windows nem tudja ellenőrizni az illesztőprogram gyártóját” hibával leáll.

Igazából nem kellemes problémák, viszont jó látni, hogy nem 20-40 soros hibalistáról van szó.

Természetesen a Microsoft mielőbb orvosolni fogja a problémát és sikeres javítást követően azok számára is elérhető lesz a gigacsomag, akik számára eddig nem volt.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}