Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

Újabb GLL esemény, ahol kamatoztathatod PUBG tehetségedet!

Megérkezett a GLL következő eseménye, ami a GLL Winter Ladder névre hallgat. Ha még nem ismernéd az oldalt az előző cikkem tud segíteni a számodra.

 Mit kell tudni erről az eseményről?

Az alapvető beállítások/szabályok megmaradtak az előző 2 eseményből, de újdonságok is akadnak.

 Mi maradt a régi?

A játékmódokon szerencsére nem csökkentettek így maradt a Solo/Dou/Squad. Az oldalon ugyan úgy tudsz játszani, mint eddig amit az előző cikkemben fejtettem ki részletesebben. Az oldalhoz híven ez is ingyenes lehetőség egy kis zsebpénz szerzésére. A kifizetés menete is maradt a régi pár héttel az esemény vége után küldik a GLL pénztárcádra, amit megkerestél.

Mi változott?

A nevéből könnyen rá lehetett jönni, hogy valószínűleg ez a Vikendi pályán lesz játszható, amin eddig még nem játszhattál a GGL-en. A versenyen való részvétel jutalmazása is eltér az eddigiektől. Eddig egy-egy meccsben kellett oda tenned magadat, de most már folyamatosan míg az esemény véget nem ér, ami Február 5 23:59. Az oldalon egy rangsor jött létre, amit a meccseidben produkált teljesítményed pontszáma határozza meg.

Hogyan működik ez a rangsor, mennyi pontot kapok a meccsemre?

A pontjaid a teljesítményed adja, ami az ölés és a helyezés. Az oldal nem hozta nyilvánosságra, hogy mégis mennyi pont jár 1 ölésért vagy helyezésenként. Ahhoz, hogy pontjaid számát megmutassa az oldal minimum 5 meccset kell játszanod.

Hogyan van a jutalom rendszer?

A rangrendszer 5 illetve 10 legeredményesebb játékosát díjazzák a képen látható módon.

Ez önmagában nem túl csábító, hiszem ehhez nagyon jó játékosnak kell lenned. De szerencsére a GLL-es srácok gondoltak a rosszabb játékosokra, ezért létrehoztak a prémium fiókkal rendelkezők számára egy fix jutalom rendszer, amihez egy bizonyos pontszámot kell elérnünk ahogy a képen látszik. Azt viszont fontos leszögezni, hogy a nyeremények nem adódnak össze például: Ha 1400 pontot értél el akkor az egész jutalmad 40$ és nem 10$+20$+30$+40$. A prémium előfizetésről szintén a fent található linken tudtok bővebben informálódni.  

 

 

Remélem sikerült felkeltenem figyelmed a GLL iránt és sikerül minimum az 50$-os jutalmat bezsebelned. Sok sikert kívánok! 

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}