Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

Pénzzé tennéd a PUBG játék tudásod? Itt van rá lehetőséged gyorsan és egyszerűen!

Az előző cikkemben is megemlített GLL nevezetű oldalon tudsz pénzt varázsolni tehetségedből. Az oldalon nem ez az első ilyen esemény, és nem is ez az utolsó. Az esemény nevének láttán snowstorm vagy hóvihar, mindenki az új pályára gondol. Sajnos ez egyenlőre még nem elérhető, mivel a Vikendi pálya még nem játszható egyéni (custom) meccsekben, így az oldalon sem tudsz az új pálya keretein belül játszani.   

Miután megnyitottad a weboldalt kattints a player sign in fülre.

Ha még nem használtad az oldal, akkor válaszd ki a create account fület, vagy jelentkezz be a Steam fiókoddal (én ezt ajánlom). Ha ezzel megvagy, akkor a play gombra kattintás után már ki is választhatod a snowstorm opciót.

Ekkor már ki tudod választani, hogy solo, dou vagy squad meccsbe akarsz menni. Ha a barátaiddal szeretnél játszani, akkor bal oldalt a my team menüpontra kattints rá. Ott keresd meg a create team fület és csinálj csapatot, ahova egy meghívó kód (jó hosszú) alapján betudnak lépni a barátaid. Ezután, mikor dou vagy squad meccsbe szeretnél játszani, meg fognak jelenni azok az emberek, akiket bevettél a csapatba.

Mennyit kapok, ha nyerek?

Ez a táblázat jól mutatja ki mennyit kap. Én ajánlom a prémium fiókot, amit én is igénybe vettem, mert ahogy láthatod 2x annyit kap az aki rendelkezik prémiummal.

 

Hol tudom aktiválni a prémium fiókot?

A prémiumot ott tudod aktiválni, ahol nekem azt írja hogy premium active,(neked más) ha arra rákattintasz, akkor felhoz egy ablakot, ahol a bankkártya számod segítségével be tudod aktiválni. Az első 3 hónap ingyenes a továbbiakban 10$-t kell fizetni havonta.

                       

 

 Mikor kapom meg a nyereményem, ha nyerek?

A GLL oldalán található pénztárcádhoz pár héttel az esemény után adják hozzá a nyereményed, majd ezt az összeget a későbbiekben ki tudod küldeni magadnak. Fontos, hogy minimum, amit eltudsz küldeni magadnak az 3€. (Az előző eseményen a GLL rampage royale-on én is nyertem, amint hozzá adják a számlámhoz kirakom egy kép formájában.)

Mikor lesz vége az eseménynek?

Az esemény végének időpontját még nem határozták meg. Amint megtudok valamit frissítem a cikket.

 

Frissítés 

Megérkezett a nyereményem a GLL pénztárcába, amit január 15-én tudok kiutalni magamnak. (Azért van visszatartva, mivel sok csaló játszott és a felhasználok védelmének érdekében, aki csalt attól elveszik a pénzt és abban a meccsben lévő 2. helyezettnek adják szerintem, erről nem adtak ki pontos információkat.)   

                       

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}