Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

Jól játszol a PUBG-al? Akkor ezeken az oldalakon kipróbálhatod magadat!

Jól játszol a PlayerUnknown's Battlegroundsal? Vagy csak vágysz az izgalomra? Ezeken az oldalakon kihozhatod magadból a maximumot!

Ebben a cikkben bemutatok nektek 7 kiváló oldalt, ahol meg tudsz mérkőzni nemzetközi, vagy akár hazai téren is. Az oldalak között van olyan, amit mindenkinek ajánlok, legyen éppen kezdő, haladó vagy már profi játékos, mivel nagyon sokat lehet tanulni/ellesni ellenfeleidtől, amit fel tudsz használni normál meccseidben, vagy akár a későbbi kisebb, vagy akár komolyabb versenyeidben is. Plusz az sem utolsó, hogy ha elég jól játszol, azt mindenképp díjazzák az adott versenynek megfelelően. Természetesen ezek az oldalakat csak FPP solo/duo/squad módban érheted el.

FACEIT

Nem gondolom, hogy ezt az oldalt nagyon be kellene mutatnom. Szerintem mindenki ismeri, ha nem máshonnan, akkor CS:GO-ból. Leginkább gyakorlásra ajánlom kezdőtől a profi játékosig. (kezdő, haladó, profi)

Nem rossz oldal, de, ahogy a képen is látható, nem örvend túl sok játékosnak – 9 (meccsek száma) * 64 (1 meccsben lévő játékosok száma) + 57 (várakozó játékos); összesen 633, ami nem igazán nagy szám :/. Ezért ne lepődj meg, ha akár 10-15 percen keresztül is keresi a meccsed.

Challengermode

Talán leginkább ez az oldal alkalmas az előre megtervezett gyakorlásra. (haladó, profi)

Legends Arena

Ahogy a kép jól mutatja, november 1-jén volt a legutolsó meccs ezen az oldalon, sajnos mostanában nem használtam, ezért engem is meg lepett a hír, nem tudom mi történhetett vagy lesz-e még meccs, de szerintem érdemes figyelni. (haladó, profi)

GLL

Mostanában nagyon ráálltam erre az oldalra a december 18-ig tartott esemény (event) miatt. A következő esemény december 20-án kezdődik, amiről részletesebb tájékoztatást kapsz a december 20-án megjelenő cikkemben. Az oldalon a jelenlegi eseményeken kívül nagyobb versenyek is megtalálhatóak, mint például a Season 3 grand final prize pool: $100.000 (profi)

  

Starladder

A GLL-hez hasonlóan itt is vannak nagy díjazású versenyek, de itt csakis ezek találhatóak meg. Még nem próbáltam, merthogy itt már tényleg csak azok a játékosok tudnak érvényesülni, akik sokat gyakorolnak és nagyon ügyesek. (mindenképp csak profiknak)

ESL

Úgy vélem, ez is egy közismert weboldal, mint a Faceit, ha nem híresebb. Ezt is főként gyakorlásra ajánlom a haladóknak, mivel „csak” pár száz dolláros nyeremények vannak. (haladó, profi) 

 

MNEB

Ez inkább egy szervezet és nem olyan oldal, mint az többi, viszont azért emelném ki, mivel ez teljes mértékben magyar kivitelezésű, ahogyan a neve is mutatja – Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság. Plusz, ahogy a kép tükrözi, még közel sincs vége az eseménynek. Igaz itt már csak azok játszanak, akik kijutottak a novemberben megrendezésre került döntőre. Nagyon tisztelem azokat, akik ezt létre hozták mivel én még nem láttam ilyen mértékű magyar összefogást, hiszen nem csak PUBG versenyeket szerveznek, hanem számos mást is. Várhatóan lesz még verseny, ahol mindenki tiszta lappal indul majd újra. (haladó, profi)

Ahogy láthattad, ha kezdő vagy, nincs sok választásod, csak a normál és a FACEIT (de ehhez is kell alaptudás), de szerintem ez így van helyén. Először el kell sajátítani a játékot, majd utána, ha ez meg volt fokozatosan haladni előre. Sok kitartást és győzelmet kívánok neked a versenyekhez.

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}