1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. Szünetelteti a Microsoft a Windows előzetesek kiadását

Szünetelteti a Microsoft a Windows előzetesek kiadását

Hírek

A Microsoft Insider programjában részt vevők azok a felhasználók, akik a Windows 10 előzetes változatait is megkaphatták még a többi felhasználó előtt. Legalábbis eddig, mert a Microsoft átmenetileg szünetelteti az ilyen előzetesek kiadását - tudhattuk meg a Microsoft Blog mobilra megjelent Build 14977 verzió bejelentő cikkének frissítéséből - amely egyébként a PC-n megjelent Build 14971 mobilos párja, ami egy hiba miatt nem jelent meg a PC-s változattal együtt, így a mobilt érintő hiba javításán kívüli újdonságokat előző cikkünkből lehet megtudni

A frissítések leállításának hátterében ugyanakkor nem az Insider program megszűnése; hanem a már egy hónapja beharangozott egységes frissítési platformra való átállás áll. A Microsoft ugyanis belső körökben elkezdte az új frissítési rendszer tesztelését, és a következő Insider előzetest is már ezzel a módszerrel szeretné eljuttatni a felhasználók számára - így a régi frissítési rendszert lekapcsolta. Arról hogy ez a szünet milyen hosszú ideig fog tartani, arról a Microsoft nem közölt információt, viszont a nem Insider tagokat, illetve a mobil előzeteseket a leállás nem érinti - bár mobilos Insider felhasználók esetén is előfordulhat a későbbiekben hasonló átállás. 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +540 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
0 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!