Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Megjött az új Paint a Windows 10 Insider proramjába

A Microsoft a múlt héten, New Yorkban tartott bemutatójában bemutatta a Windows 10 Creators Update-t is az új eszközök mellett, mint amilyen a Surface Studio és a Surface Dial. Az itt bemutatott új funkciókat a következő hónapokban minden Windows 10 Insider tag meg fog majd kapni, de most nézzük a nemrég megjelent,  BUILD 14959 újdonságait!

Egységes frissítési paltform

Ebben a kiadásban elérhető a minden Windows rendszeren most már egységesen - és (legalábbis a Windows-ok esetében) vadonatúj működési móddal ellátott Windows Update. Az új, UUP (Unified Update Platform) lényege, hogy mostantól csak a tényleg módosult részek fognak letöltődni 1-1 frissítéskor, ezáltal jelentősen csökkenhet a frissítéshez szükséges letöldendő fájlok mérete.

Kijlző skkálázás módosítása virtuális gépeken

A csak PCn elérhető módosítás segítségével most már könnyen, a Nézet menüből módosítható hogy a virtuális gépek milyen DPI méretzést használjanak.

Remix 3D és Paint 3D

Ettől az előzetestől kezdve - egyes régiókban, köztük az USA-ban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában - elérhetővé váltak a frissen bemutatott Remix 3D és Paint 3D alkalmazások, melyeket ide kattintva szerezhetjük be.

Ezeken kívűl az előző Build-ekben megtalálható hibák közül is többet javítottak, így például a hálózati belépés hibája, az Outlook Posta és Naptár frissítési hibája, a Wallet kártya-hozzáadási hibája, a takarékos üzemmódban való zene-lejátszási hiba, illetve az SD kártya leválasztásakor kapott kékhalál is javításra került.

Bár a mostani Build hiba-listája meglehetősen rövid lett, (frissítés erre a Build-ra nem minden esetben sikerülhet, nem lehet nyelvet váltani, illetve az Internet Expolrer nem működik benne), fontos megjegyezni, hogy ez még mindig csak egy előzetes verzió, így egyéb, nem várt hibák is előfordulhatnak benne.
Forrás: Microsoft Blog

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}