Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Játékok

NVIDIA : Így érhetünk el több FPS-t játékainkba

Ha kisebb teljesítményű számítógépet használunk, gondot okozhat az, hogy nincs meg a kellő gördülékenység, ami kell a játékhoz. Ebben fog segíteni ez az apró beállítás, ha a kártyának szeretnénk egy kis plusz löketet adni.

1. lépés:

Ha nincs meg az adott videokártyánk programja, töltsük le az NVIDIA oldaláról. Be kell állítanunk az alkatrész típusát, generációját, pontos nevét, az operációs rendszert és hogy milyen nyelven szeretnénk használni a driver-t. Példaként itt az én esetem :

Ha ezeket kiválasztottuk, akkor arról az oldalról ahova átirányított minket töltsük le a telepítőt és rakjuk fel a gépre.

2. lépés:

Ha ezt megtettük, már nem is kell beszereznünk semmi mást. Az asztalon egy üres helyre nyomjuk egy jobb klikket, vagy a jobb alsó sarokba elhelyezkedő NVIDIA logóra jobb katt és az „NVIDIA Vezérlőpult” névre hallgató pontra kattintsunk rá.

,vagy

3. lépés:

Ezt követően bal oldalt látunk egy felsorolt menüt, ebből számunkra a „Képbeállítások megadása előnézettel” kell.

4. lépés :

Ha ezzel is megvagyunk annyi a teendőnk, hogy a forgó NVIDIA logó alatt a három pont közül kiválasszuk a „Használja az én beállításaimat, a következőt hangsúlyozva:” lehetőséget. Ha ezzel megvagyunk húzzuk le „Teljesítmény”-re, majd a jobb alsó sarokba „Alkalmaz” és kész is.

Egy ideje már használom ezt a beállítást, mert nem csak, hogy megnöveli képkocka számainkat másodpercenként, de még az olyan játékokba is segít ahol korlátozva van az FPS szám (pl.: Counter Strike 1.6-nál 60 fps-ből lett 700). Én csak ajánlani tudom, remélem segítettem azoknak akiknek igényük van nagyobb teljesítményre videokártya terén.

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}