Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
A Revolut beszáll a digitális kártyaelfogadás világába 2020.12.04 17:28 Hírek

A Revolut beszáll a digitális kártyaelfogadás világába

Talán az egyik legismertebb Fintech, a Revolut pénteken bejelentette, hogy elindította legújabb szolgáltatását, amely 13 európai országban teszi lehetővé a vállalkozók számára, hogy weboldalaikon elérhetővé tegyék az online kártyás fizetéseket.

Ennyit fizetünk az üres adathordozók után 2020.12.04 12:24 Hírek

Ennyit fizetünk az üres adathordozók után

Nagyjából minden adathordozó dobozán szerepel Artisjus matrica, viszont sokan nincsenek azzal tisztába, hogy ez mit is jelent, illetve felvetődik sokszor a kérdés, miért ilyen drágák hazánkban az adathordozók. A kettő között óriási az összefüggés.

Kipróbálható a Máv-Start utazástervezőkének, az Elvirának az új verziója 2020.12.03 14:20 Hírek

Kipróbálható a Máv-Start utazástervezőkének, az Elvirának az új verziója

A MÁV-START fejlesztési terveiben hangsúlyos szerepet kap az eddigieknél kényelmesebb, gyorsabb, korszerűbb jegyvásárlás feltételeinek biztosítása, ezért a december 13-i menetrendváltástól egy vadonatúj Elvira jegyértékesítési rendszert használhatnak a vonattal utazók a menetjegyek megvásárlásához, de a tesztüzem mától elkezdődik.