Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
MatiPro - miben rejlik az import autók népszerűsége 2020.10.15 15:22 Blog

MatiPro - miben rejlik az import autók népszerűsége

Miben rejlik a németországi import autók népszerűsége? A hatalmas autópiaccal rendelkező Németország a gazdasági nagyhatalmak egyike és állampolgárai hajlamosak két- három évente lecserélni a gépjárművüket és új modellt vásárolni, így biztosítva a használt autók folyamatos utánpótlását..

Megújította feltöltőkártyás tarifáját a Vodafone 2020.09.25 11:39 Hírek

Megújította feltöltőkártyás tarifáját a Vodafone

Megújult a Vodafone feltöltőkártyás tarifája, a TUTI+. A csomag alapját adó havidíj nélküli opció lényegi elemei nem változtak, így marad a 19 forintos perc és SMS ár, és a napi 300 ft feletti hívások utáni díjmentes beszélgetés.

Bemutatta mobilos csomagjait a Digi 2020.09.25 11:17 Hírek

Bemutatta mobilos csomagjait a Digi

Miután a pályázati feltételek kiírása után majdnem biztos lett, hogy a Digi mobil nem indulhat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 900 és 1800 MHz-es sávokra vonatkozó frekvenciaaukcióján, a cég közleményt adott ki, miszerint elkötelezettek az iránt, hogy a telekommunikációs szolgáltatások legfejlettebb technológiáit versenyképes árakon, minél szélesebb körben biztosítsa ügyfelei számára.

Így tedd el régi vagy megunt telefonodat! 2020.07.17 19:19 Kütyük

Így tedd el régi vagy megunt telefonodat!

Sokan találkoztatok olyan esettel, hogy elraktátok régi szeretett telefonotokat és néhány hónap múlva már nem kapcsolt be, esetleg az akkumulátor is megpúposodott, töltést sem veszi fel? Nos igen, számos probléma állhat a háttérben és nagyon oda kell figyelni, mert tűzzel is végződhet!.

Minden kiszivárgott a széthajtható Microsoft telefonról 2020.07.12 14:52 Hírek

Minden kiszivárgott a széthajtható Microsoft telefonról

A Microsoft 2019 októberben mutatta be a Surface Duo széthajtható két kijelzős telefonját, ami a leleplezést követően számos pozitív visszajelzésnek örvendett. Természetesen annak is köszönhető, hogy nem a Windows 10 Mobile operációs rendszert fogja futtatni a készülék.