1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Blog
  4. Közlemény: Visszavonulok

Közlemény: Visszavonulok

Blog

Üdvözlök minden olvasót, régit és újat. Nicknevem bykewix, régi tag. A cím sokaknak érdekes lehet, és biztos jönnek a kérdések – miért? Már érkeztek üzenetek, hogy miért tűntem/tűntünk el annyira – miért nincsenek Windows „hogyan” cikkek. Az ok: egészségügyi állapot.

Sokat gondolkoztam mennyire térjek ki erre. Senkinek az idejét nem akarom vesztegetni ezzel az információval.

Röviden (lehet hosszan)

Tavaly (2017) novemberben kezdődött. Fejlesztettünk a csapattal, jó volt a hangulat - munkahelyen és családban is minden oké volt. Eddig. Majd felébredtem és éreztem valami szúrást a fejemben. Nem, nem az amire gondoltok. Voltam CT-n és ott „csak” jobboldali nyálkahártya megvastagodást láttak. Egyelőre nem tudják mitől, máig és ki tudja meddig. Csak találgatnak, de semmi nem történik (saját szemszögemből). Én nem hibáztatom az orvosokat, sem a tudományt, de azért érezhető, hogy az ellátás nem megfelelő. Mindegy igazából ez más tészta. Jelenlegi állapotomban sajnos már nem vagyok munkaképes. Mindmáig bejártam dolgozni, tettem a napi feladatokat. Napokban ez nem jön össze, szédülök, és nem tudják mi van. Reménykedek, hogy jobb lesz – de ki tudja? Nagyon nagy kérdés az egész!

Vidman bácsi barátom (JustVidman) is küzd „hasonlóval(?)” lassan 2 éve. Nála sem tudják helyrerakni a dolgokat, nem tudják a pontos problémát. Jobbulást kívánok neki is és sok erőt!

Az évek

Sok idő van a hátunk mögött. 7-8 év? Így belegondolva számos fejlesztést vittünk végbe a csapattal. Komoly szándékaink voltak, vannak és lesznek. Emlékeztek még régi olvasók az akkori kewix.ucoz.hu-ra? Bele sem merek gondolni mi adrenalinbomba volt számomra az egész. Mennyi mindent megjártunk azóta és kialakult az INTO.

Többen kitartottak a csapatban a hosszú idő elteltével is és senkinek sem lombozódott le a hangulata az évek alatt. Jelenleg vmarci21 (Veszter Márton-ra) bízom az egész mindenséget, amit eddig sikerült létrehozni. Szerintem nála jó kezekben lesz!

Végszó

Ha jobban leszek, mindenképp visszatérek és tájékoztatok mindenkit. A probléma teljes megszüntetése után naponta lesznek cikkek tőlem (vannak már majdnem készek, csak nem kerültek publikálásra).

Ez a cikk azért készült, hogy megmutassam – sajnos ilyen bárkivel előfordulhat és próbáljátok nem elszalasztani azokat a dolgokat, amiket az életben el szeretnétek érni!

Nektek pedig, olvasók! Kitartást, sok egészséget kívánok!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix +873 .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
6 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Jobbulást!
2018.05.21 19:54
Várunk vissza! :)
2018.05.21 12:27
Jobbulást!
2018.05.21 10:51
Nagyon sajnálom,fel a fejjel és mielőbbi jobbulást kívánok!
2018.05.21 07:50
Jobbulást főnök!!
2018.05.21 07:25
Mihamarabbi jobbulást! :(
2018.05.21 01:32