Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

Üzenet a gépháztól: Változások hamarosan érvénybe lépnek!

Üdvözlök minden kedves olvasót. Számos fejlesztést és minőségbeli változást fogunk alkalmazni az elkövetkezendő egy hónapban. Ez a weboldal minden részét érinti majd.

Letöltések részleg

Facebookon korábban jeleztük felétek, hogy a letöltések részlegünkön hamarosan nagytakarítást végzünk. Ez vasárnap, azaz nyuszi érkezéséig végbe fog menni.

Eltávolításra kerülnek:

  • A halott linkek (régi, elérhetetlen verziók)
  • A malware-el fertőzött szoftverek (vagy telepítőik)

Ezt kifejtem részletesebben.

A halott linkes probléma jelenleg nagy gondot okoz nálunk. A Mozilla, a CPU-Z, a WinRAR, a GOM Player is törölt jó néhány korábbi verzióihoz tartozó linket. Erre hiába próbáltok majd kattintatni (lásd letöltések adatlapon „Korábbi verziók” résznél letöltés), mivel a fejlesztő már azokat törölte. Ezeket mi is eltávolítjuk. Lehetőleg mindenki az adatlapon felül a letöltés gombot használja. Az adatlapok többségében a linkek ott elérhetőek és azonnal elindul a letöltés. Ha ez nem történne meg jelezzétek felénk.

A malware-el fertőzött szoftverek letöltési linkjeit eltávolítjuk. Az adatlapok továbbra is megmaradnak. Az érintett fejlesztőkkel felvesszük a kapcsolatot, és ha sikerül nekik orvosolni a problémát (eltávolítja a malware-t a programból), akkor újra visszakerülnek a linkek és elérhető lesz publikusan a szoftver. A programokat VirusTotal segítségével ellenőrizzük. Ezt az információt automatikusan mi is megkapjuk. Maximum 3 vírusírtó jelezhet egy programra. Ha több gyanúsnak vagy veszélyesnek találja, onnantól nincs helye a weboldalon.

Szeretnénk továbbiakban még értékesebb, minőségibb szoftverekkel és játékokkal feltölteni a letöltések részlegünket. Ebben szerepet fog kapni az háttérben automatizált új fejlesztésünk, amely jelzi egyszerre felénk, ha egy szoftverrel vagy játékkal probléma van. Legyen az a linkkel, elérhetőséggel vagy vírusfertőzés. Ezt a jelzést pillanatok alatt megkapjuk és cselekszünk!

Cikkek részleg

Az elmúlt pár hétben sikerült körülbelül napi 1-4 cikket írni és lehetőleg ez így is marad. A cikkek minőségén próbálunk javítani a következőkben, legyen az helyesírás és nyelvtani szóhasználat. Emellett próbálunk a cikkeinkben korábban írt segítségeket linkelni, mivel már elég nagy segédletbázissal rendelkezünk (Windows hogyanok – tippek - trükkök).

Kérdések részleg

Egy ideje nem érkezett felőletek kérdés. Ezt a kérdezz – felelek rész próbáljuk majd az oldal fő részévé varázsolni. Bár ez hosszabb időt vesz igénybe, de igyekszünk. A fejlécen kapni fog egy kérdés hozzáadása gombocskát, hogy minél hamarabb elérjétek ezt, ha kérdésetek van. Mindemellett kapni fog egy gyorskeresőt is.

Értesítések az oldalon történtekről

Ha válaszolnak egy hozzászólásodra, ha írnak neked üzenetet vagy írnak a cikkedhez, esetleg a kérdésedre kapsz választ, akkor azt jelezzük feléd az oldalon. Terv szerint ez a fejlécen fog elhelyezkedni. Így könnyedén tudjátok követni a tevékenységeket.

Üzenőfal

Jelenleg számos hibával küzd, amit javítani fogunk.

Profil

A kedvencek funkció jelenleg nem működik, ezt hamarosan élesítjük. Privát üzenetek pedig nagyobb hangsúlyt fog kapni, mind funkciókban – mind elérhetőségben, egyszerűségben. A szerkesztés és megadott adatok maradnak.

YouTube csatornánk

Tervezzük a cikkekhez készült videókat. Visszajelzések szerint szeretnétek, ha lenne videós segédanyag is. Emellett még Vlog szerepel a repertoárban. Ha jól megy utóbbit jövő héten megejtem! Elsősorban gépházról lesz szó és mit tervezünk az INTO-val a továbbiakban.

Újdonságok, nyalánkságok!

Lesz! De ezt majd időben jelzem felétek, akár YouTube-on egy videó formájában.

Te milyen újdonságot látnál az oldalon, esetleg mivel lehetne jobb?
 

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}