Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

Téged keres az Into.hu!

Érdekel az informatika? Szívesen kipróbálnád milyen az oldal szerkesztőjének lenni, és beleszólni tartalmainak alakulásába? Akkor eljött a te időd! Az Into.hu megnyitja a lehetőséget hogy te is hozzáférhess az oldal legféltettebb kincséhez, amit nem sokan láthatnak - az oldal adminisztrátori rendszeréhez. Nézzük, miért is jó ez neked:

  • Unod már, hogy írásaidat senki nem olvassa? Az Into.hu-val látogatók 10 000-ihez jutnak el a cikkeid.
  • Szeretnél ismertebbé válni? Hamarosan debütáló fejlesztésünknek köszönhetően ha akarod, oldalunkon minden általad írt cikk vagy hír alatt megjelenik a rólad szóló információs doboz.
  • Ezen kívűl hamarosan a cikkek és hírek oldalain még egy újdonságot be fogunk vezetni, ami számodra is hasznos lesz - lehet hogy ezen át fognak téged támogatni 1-1 kávé árával. 
  • Általad írt cikkek vagy hírek után pontokat biztosítunk, melyeket felhasználhatsz arra, hogy oldalunkon hírdetéseket jeleníts meg teljesen ingyenesen.
  • Új termékeket, eszközöket próbálnál ki? Azon dolgozunk, hogy az Into.hu szerkesztői számára minnél több tesztelési lehetőséget tudjunk bisztosítani - és tapasztalataikat 1-1 cikk keretében be tudják mutatni.
  • Szeretnéd mindenki előtt kipróbálni az Into.hu újdonságait? Mi sem egyszerűbb, szerkesztőként ezt is megteheted!
  • Mindig is érdekelt, hogyan néz ki az Into.hu szerkesztői felülete? Ezt is csak jelentkezés után ismerheted meg...

Nálunk nincsenek heti normák a tartalmak számával kapcsolatban, és azok témája is szinte bármi lehet az informatika világából (sőt bizonyos esetekben akár más témákról is írhatsz), ráadásul munkádat külön pontokkal is jutalmazzuk. Mi csak két, alapvető dolgot kérünk: ne tüntesd fel mások írásait sajátodként, forrás használata esetén jelöld meg azt, illetve figyelj a magyar nyelv helyesírási és nyelvtani szabályaira. (ez utóbbiban próbálunk mi, a jelenlegi szerzők is fejlődni...) 

Érdekel a lehetőség?

Ne habozz velünk kapcsoatba lépni az ide kattintva elérhető kapcsolati űrlapon át, vagy központi email címünkön: info@into.hu Köszönjük jelentkezésedet!

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}