Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

[Gépház] IntoMedia helyzetjelentés

Sok minden történt az utolsó gépház cikk óta, főleg az utolsó pár hétben, amiről most be szeretnék számolni. Vannak jó és rossz híreink is, kezdjük a rosszakkal, hogy a cikk végére mindenki jól érezhesse magát. Utóbbi időben több szolgáltatást is elindítottunk, így egy-egy projektre kevesebb idő jutott, ami minden szolgáltatáson észrevehető volt, így szükségessé vált összeszedni azokat a projekteket, oldalakat, amikkel tudunk még rendesen foglalkozni, és van is igény a folytatására. Mivel nem lett túl sikeres szolgáltatás, ezért a proxy.into.hu eladó sorba került. Ezenkívül az IntoShop is hasonló sorsra fog jutni hamarosan, kivéve ha valami csoda folytán életre nem kap a következő pár hét során, ami lássuk be, hogy nem túl valószínű. Ezen kívül még az into.hu filmek részlege is háttérbe lett szorítva, viszont ez nem szűnt meg, csak éppen a jövőben nem fog kapni frissítéseket.

Ezek voltak a rosszabb hírek, nézzük a jobbakat! Mint már beszámoltunk róla - és ahogy látható is - megjött az into.hu 4.0-s változata, illetve a Video remote nevű kiegészítőnk 3.2-es verzióval, új funkciókkal és felülettel Chrome-ra és Opera-ra is elérhetőek, Firefox-nál és Maxthon-nál pedig moderálási fázisban vannak. Van egy teljesen új weboldal is, melyet az uCoz-al közösen hoztunk létre, ami nem más mint az anno leállított uCozTáska. Természetesen a weboldal uCoz weboldalkészítőben készült. Amikből még a nyilvánosság semmit nem lát, az az, hogy hamarosan elindul az IntoMusic 2.0 is, melyre remélhetőleg rá se fogtok ismerni. A közeli tervekben ezenkívül még egy olyan frissítés fog érkezni, ami közvetlenül nem sokakat érint: újratervezzük az Adminisztrációs központunkat, az IntoAdmin-t, és ezzel egy időben felfrissítjük a közösségi életünket: Gyakrabban jelentkezünk majd a Facebook-on, Google+-on, illetve a vadonatúj Twitter csatornánkon is, ahol rövid hírekkel is jelentkezünk. Távlati célok között is szerepelnek érdemes projektek, így érdemes továbbra is figyelni minket, mert lehet hogy jelentkezünk az IntoShop helyett egy olyan projekttel, amivel kevésbé kell foglalkozni, és ami mondjuk HTML5 sablonokat WordPress-re, uCoz-ra fog szabni, vagy egy chat-programmal, ami összefogja a Messenger-t, Hangouts-ot, Twitter üzeneteket, Skype-ot és a WhatsApp-ot. Na meg ki tudja még milyen érdekességek lesznek még itt. 

És a végére, nézzünk egy kicsit mást: pár hónappal ezelőtt átalakultak az into.hu linkek, ami miatt visszaesett a Google megjelenések; így az onnan érkező látogatók száma is, mely az Alexa rank-ra, illetve a teljes statisztikára is kihatott. Jelentjük újra jól néz ki a Google találati statisztikánk, na meg az Alexa rank-unk is, amit bárki megtekinthet, és aki ezt megteszi a mai napon ezt kell lássa: Global rank:  1,365,991, magyar rank: 8,811.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}