Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

Gépház #2014 nyár

Elég régen volt már gépház cikk. Körülbelül 3 hónapja írtam egy bejegyzést a Redesign-ről, melynek azóta is nagy sikere van. Még számos újdonságot várhattok majd tőlünk, de mondjuk ez mindig is így volt, tehát említenem sem kellene.

Hibák javítása

Kisebb hibák javítása még folyamatban van, de már érezhető, hogy a weboldal végre érezhetően jól működik, főleg a kezdetekhez képest.

Webes zenelejátszó

A nyáron is számos újdonság került bevezetésre, mint például az új zenelejátszó (/zenek) oldal alatt, mellyel képesek vagyunk akár az előző és következő zenét kikérni új lap/oldal betöltése nélkül. A kategóriákat is képes külön kezelni.

Gyorsletöltés

A letöltések is kaptak gyorsletöltés gombot, mely megkönnyíti az olvasóink dolgát.

Rádiók az oldalon és a programban

Egy teljes rádió adatbázis kapott helyet augusztus elején, az oldalon, mely az újdonsült intoradio-ban is valamilyen szinten használható.

DWRádió helyett IntoRadio

Dw Rádió helyett immáron az IntoRadio nevet érdemes használni, mivel az újraírt program ezt a nevet vette fel. Ennek számos oka van. Egyéb okok miatt (amiről én is szeretnék tudni), nem veheti fel a Dw nevet, emiatt gyors reakcióval megváltoztattuk a program nevét.

Várható újdonságok

Shop

Számos újdonságot rejtegetünk még. Néhány aloldalunkat megpróbáljuk összevonni egy oldal alá, mely a shop.into.hu domain alatt fog tovább futni. Itt css, html, php, js és további scripteket lehet majd letölteni vagy kisebb összeg támogatásával akár fél vagy egy éves prémium hozzáféréssel, akár bármilyen script letöltését is biztosítjuk.

Tehát nálunk nem pénz és a termékekért kapott összeg a fő, így nem kell nagy összegre számítani, körülbelül fél évi 1000-2000Ft támogatásért cserébe olyan prémium scriptekhez lehet hozzáférni, melyek darabjáért ennek legalább háromszorosát kérik el más weboldalakon.

E scriptek teljes egészét mi fogjuk készíteni, és akik majd csatlakoznak hozzánk. A pénz pedig a fejlesztőknek megy, tehát akik a sablonokat, scripteket készítették.

Ez Szeptember 13-án várható, tehát a nyitás (publikus béta).

Kicsit megint megújul az into, de csak egy picit

December tájékán várhatóan kisebb ráncfelvarrást fog kapni az oldal, de valószínűsítem azt, hogy hetente vezetem majd be az új dolgokat és így nem kell hónapokat várni rá.

Statisztikai adatok

A napi látogatások száma az utóbbi egy hónap alatt megháromszorozódott, mely a szerver, tárhely kibővítését is jelenti az elkövetkezendő hónapokban. Először szét fogjuk darabokra szedni az INTOMEDIA lapcsoport szolgáltatásait.

Napi látogatások száma már eléri az 5000 főt és számításaink szerint decemberbe, tehát ebben az évben az még a duplájára is nőhet.

Bővebb statisztikai adatokról, majd egy másik cikkben ejtek szót.

Visszajelzések

A visszajelzéseket mind megkaptuk, melyek tőletek jöttek, beleértve a hibajelentéseket. Ha az adott hibát hétköznap munka miatt nem tudtuk javítani, azt hétvégén úgyis bepótoljuk.

 

 

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}