Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

Gépház # 2014 Május – különkiadás

Rendezzük, amit rendezni kell. Inkább ezt a címet adnám, de mivel ez egy gépház cikk, ezért itt a leírásban kapott helyet.

Nos, elsősorban a pcgamer.info sorsa pecsételődött meg. A december óta folyó munkálatok, tehát 5 hónap munkáját dobtuk el, mivel a sok fejlesztésre ment el az idő, így nem jutott különböző cikkek megírására szabad perc/óra, ráadásul nem találtunk olyan CMS rendszert, amihez ne kellene annyira hozzányúlnunk, hogy azt tudjuk majd frissíteni vagy ne legyen akkora gubanc a dologból.

Insider tagunk dolgozott gőzerővel a pcgamer.info lap motorháztető alatt és eléggé olajos lett a keze a sok munka közben, ezt köszönjük neki és a mai nap kineveztem adminisztrátornak lapunkon kárpótlásképpen. Ezzel a lépéssel neki is több ideje lesz más dolgokkal foglalkozni, illetve várhatunk tőle játékokkal kapcsolatos cikkeket, teszteket is!

Az INTOMEDIA Group pedig folytatja megszokott tevékenységét, illetve vmarci21 tagunk dolgozik a vmdesign-on, ami egy átlátható design(er) szolgáltatás lesz. Főleg a HTML és css programozáshoz kevésbé vagy egyáltalán nem értő felhasználókat célozza meg.

Azt érdemes tudni, valószínű egy héten belül visszajönnek a régi Intomedia tagok és még több cikk, letöltés, zene várható az oldalon (itt/into.hu), de ha jobban körülnéztek az utóbbi pár napban napi 40-50 frissítés, publikálás történik.

A hónapban végzünk az INTO-Admin-nal és várni fogjuk a bloggerek és producerek jelentkezését is. Utóbbit a zenék részlegre raknánk és így a nagyközönség elé pár másodperc alatt tudnak majd publikálni saját zenéket, ezzel könnyítve az ő és mi munkáinkat.

Zenék és Blog alatt pedig hétvégén bevezetésre kerül a komment rendszer.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}