Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

Gépház # 2014 Április

Eltelt két hónap, mivel ugye márciusi gépház cikk nem született, így két hónapot egybevonok. Nézzük meg, mit történt ez idáig és még mi várható a májusi hónapban, ugyanis nyáron már mi is pihenni fogunk!

A pihenni fogunk alatt, azt értem, hogy cikkek, letöltések, zenék lesznek publikálva, csak az oldal fejlesztése fog egy kicsit megpihenni.

Nos, először is márciusban azért nem született gépház cikk mivel csak kisebb hibajavítások történtek az oldalon és a további Intomedia lapokon.

Az április kicsit pörgősebb, hisz több kisebb lapunkat, szolgáltatásunkat megszüntettük vagy megszüntetjük. Ezek közt szerepel a kewix.hu domain alatt levő PASTE szolgáltatásunk, mely látogatószám hiánya miatt kudarcba fulladt. Emellett az ujperint.into.hu kis területi lapunkat is megszüntetjük, mivel a szerkesztővel nem tudjuk felvenni a kapcsolatot.

Viszont a sok „szomorúság” mellett megnyitottuk a radio.dirtywindows.hu weboldalt, mely a hivatalos DirtyWindows Rádió weboldala lett.

Vásároltunk egy kisebb VPS-t is a Hostinger-től, melyen a szoftvereket fogjuk tárolni, hogy ti maximális sebességgel tudjátok letölteni a szoftvereket.

Mindemellett változott az oldal biztonsága, szabályzata és felépítése (dizájnja is). Haladunk az „újabb” kor felé, mindig tudunk újat mutatni, de mindig fő szempontnak tartjuk az olvasóink, azaz a ti véleményeteket is! Szinte minden mellékes információ a fejlécben kapott helyet és a fontosabb, tartalmas információk (cikkek, hírek, stb) a lap „közepén” kaptak helyet, még a korábbi oldalsávot is eltűntettük, hogy ne zavarjanak minket.

A keresőnket is kibővítettük, így még több találatot kapnak, akik az oldalon keresnek, mondjuk egy adott szóra vagy szövegre.

Nos, még várható, hogy a profiloldal tartalma egy kicsit változik, mivel a bemutatkozás és az életkor még nem kapott helyet. Az üzenőfalunk is gőzerővel fejlődik, hogy mindenkinek kielégítse az igényeit.

Fontos azt is megjegyeznem, hogy elérkeztünk egy „mérföldkőhöz”, mégpedig a kerek 1000 taghoz!

Köszönjük mindenkinek!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}