Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

Gépház # 2014 Február

Bár januárban nem nagyon írtam belső információkról, azaz gépházról, mivel nem csak én, hanem velem együtt vmarci21 és insider tagunk is folyamatosan dolgoztunk a weboldalon. Ez látszik a weboldal kinézeten és rendszeren. Igazából még mindig vannak kisebb hibák, amelyet orvosolni fogunk, viszont tényleg a gyerekcipőből már kinőttünk. Mindehhez egy, igen egy teljes év kellett.

A weboldal külön Admin rendszert kapott, bár még a moderátoroknak nincs kész az adott rész, hogy tudjanak "moderálni", emellett sikeresen összevontuk a fórumot, letöltések és cikkek részt, ami akkoriban még teljesen külön domain alatt volt megtalálható.

Átláthatóság szempontjából teljesen korrektül fel van építve az oldal, ez nagy részt nektek köszönhető, hisz ti jeleztétek felénk a kisebb-nagyobb észrevételeket, ahol éppen tudtunk az oldalon tuningolni, hozzáadni, fejleszgetni, hogy a többieknek jó legyen. Persze ez fényezésnek hangzik, de így van.

A tárhely csomagot kifizettem még egy évre, így 2015 február 27-ig mindenképp lehetőségünk van az oldalt használni, még azután is! Reméljük a statisztikai adatokat még szebbek lesznek, mint a mostaniak.

Kisebb szolgáltatásoknak, azaz legyen település, program, szoftverfordítás, stb.. készítünk weboldalakat, akár admin felületeket ingyen, ezzel azt szeretnénk elérni, hogy bővüljön weboldalunk és sok hasznos tartalommal legyen tele. Ezzel azt szeretném hangsúlyozni, hogy nem csak felveszik velünk a kapcsolatot és csináljuk amire megkérnek, hanem utánajárunk a dolgoknak. Lenne-e értelme a dolognak, azaz hasznos-e az adott tartalom a nagyközönségnek vagy éppen teljesen jelentéktelen, stb.

Várható újdonságok a közeljövőben (február/március):

  • Kedvencek funkció újraírása (egyszerűbb és átláthatóbb lesz)
  • Okosabb szoftver/letöltés kereső
  • Cikk, letöltés beküldése felhasználóknál
  • Cikkek és letöltések alatt a kulcsszavak kiemelése
  • Hozzászólás rendszer felújírása

 

Ha van egyéb ötleted, írj nekünk hozzászólásba! :)

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}