Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

Gépház, minden egy szolgáltatónál

Az utóbbi hónapokban nehezen, de sikerült elintéznem a két domaint, hogy átkerüljön a mostani szolgáltatónkhoz a megacp.com -hoz. A két domain pedig az intomedia.hu és kewix.hu. Korábban a Noname Domain Kft-nél voltak, viszont kicsit sokallottam azt a pénzt, amit egy éves hosszabításért kérnek (kb 2000ft). Áthozattam (ennyiért, mind a ketttőt), domainenként csak fele ennyibe fog kerülni. Sokat megspóroltam, hisz hosszútávra problálok berendezkedni.

Bár erről a két domainről sokat nem lehetne beszélni, gondolok én a technikai háttérre, de annyit fontos megjegyezni, hogy a saját nevemen van, papírokkal és minden egyébbel.

Igazából akik itt vannak, több hónapja, azok biztos tapasztalták, hogy az oldal/szerver elég strapabíró, mert eddig (1év alatt), ha volt max 1 óra kiesés. Szerintem még sokat is mondam. Az egész világon elérhető, az összes szolgáltatónál.

A hónap végén még jön egy gépház cikk, de ezt meg kellett említenem, csakhogy tudjatok róla.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}