Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

[Gépház] - Íme az 1.4-es verzió bétája!

Körülbelül egy hónapja váltottunk design-t, ami visszajelzések szerint pocsék lett, azaz a felhasználók több mint fele szerint "gagyi" lett. Nos, emiatt visszahúztam a régit és nekiálltam egy jobb, szebb és áttekinthetőbb design megalkotásának. Sokan nem szeretik azt, ha egy oldal teljesen megváltozik, rengeteg új funkcióval bővül, más színekkel lesz feldíszítve, ezért én finoman álltam neki a dolognak. Pár új észrevehető funkciót helyeztem el és javítottam a bugokat.

A cikkek, letöltések és blog rész most már teljesen átlátható. Azokat a funkciókat és részleteket helyeztem előtérbe, amelyek tényleg fontosak az olvasóink számára.

A cikkek és letöltések aljára helyeztem el egy "következő" és "előző" linkeket, illetve egy ajánlott dobozkát is, amelyek random módon működnek, tehát véletlen kiválaszt 3 letöltést, cikket és azt dobja ki a felhasználónak. Szerintem a kódokba és egyéb "kocka" részletekbe nem érdemes belemennem.

Javítottam a képek feltöltésén is, a wordpress cms-hez hasonló megoldást alkalmaztam, így mostantól a cikkek mellé feltöltött képek uplodas/images/év/hónap/ mappában lesz megtalálható. A kép neve pedig nap-perc-keperedetineve.jpg lesz. Így szinte folyamatosan lehet, majd cikkeket írni.

Remélem ezzel megkönnyítettem moderátoraink és adminisztrátoraink dolgát és nem utolsósorban a tieteket is.

Egyik kedves barátom (aki anonim szeretne maradni) említette, hogy "Nem csak a design határozza meg egy weboldal népszerűségét, hanem a tartalom mennyisége és legfőképp annak minősége!", ezért a közeljövőben a korábbi cikkekben talált hibákat javítom és az elkövetkezendő cikkekben ezekre nagy hangsúlyt fektetünk!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}