Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

[Gépház] Kicsit megújultunk! Itt az 1.3-as verzió!

Még augusztusban észrevettem, hogy a timeline (idővonalas, kétsávos elosztás) megoldás nem a legjobb, így lépnem kellett. Szeptemberben nekiálltam, egy új design megalkotásának és a korábbi cms (v1.2.1 Beta) javításának.

Nehéz feladat tárult elém, hisz itt a Windows 8 Metro "design" őrület, emellett a google és facebook egyéb megoldásai, mint például a timeline azaz idővonal, kétsávos oszlopok és a többi.

Nos az utóbbi nem bizonyult jónak az oldalon, sajnos nem tudtam úgy megírni, megalkotni, ahogy azt éppen kell. Felhasználók visszajelzése szerint fix komplett design, ami korábban volt nagyon tetszett mindenkinek, emiatt erre törekedtem.

Ügyeltem a használhatóságra, olvashatóságra, tagoltságra és kezelhetőségre is, hogy szinte minden funkció kéznél legyen amit a felhasználó használ. Ez például a felfele görgetés, visszalépés és akár a felele görgetés. Mivel a korábbi footer óriásinak számított, így a mostani elég szerény lett, de ami kell (linkek) megtalálható rajta.

Firefox 25-ösben a regisztrációs oldalon az input-ok elcsúsztak, mivel a ff 25-ös verziójában változtak(hattak) az alapértelmezett css részek, mint például az input már alapértelmezetten 100 vagy 200px, hanem 260px, így ezek az inputok lecsúsztak. Stewden55 felhasználónk jelzésének köszönhetően a problémát elhárítottuk, javítottuk.

A design háttere nem teljesen fehér és a szöveg színén picit változtattunk, most már LED kijelzőkön is megfelelően olvashatóak a cikkek vagy a szoftverleírások, hozzászólások.

Mobilos és tablet nézet szinte maradt egy ugyanaz, hisz azokra még nem érkezett panasz, sőt(!) meglepően sok pozitív visszajelzés érkezett rájuk.

Érintőkijelzős monitorokon is megfelelően lehet kezelni az oldalt. 

Üzenőfalunkon még lehetnek apró hibák, de a többi oldalrész szinte megfelelően működik, minden böngésző alatt.

Az oldal teljes méretben!

  

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}