Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

[Gépház] Hol tartunk?

Ezt nehéz lenne megállapítani, hisz nap mint nap van mit javítani az oldalon. Többen segítenek, például bugok jelentésében (insider), vagy egy normális üzenőfal megalkotásában (vmarci21), amit külön köszönök.

Nyugi.

Most eljött az a pillanat, hogy valamivel még kevesebbet leszek gép előtt, így remélem, hogy sok segítőkész ember csatlakozik hozzánk, hogy tudja segíteni a munkánkat, akár az oldal fejlesztésében is.

Természetesen naponta publikálok szoftvereket, ez mindig is így volt és marad, heti cikksorozatom sem változik, viszont nem fog fejlődni olyan sebességgel az oldal úgy mint korábban. A bugokat így is javítani fogom, milyest géphez kerülök.

A kewix.hu és intomedia.hu domaineket már nem nagyon tudom felügyelni, így azokon változást ne keressetek.

kewix.ucoz.hu weboldalt újból létrehoztam. Láttam, hogy rengetegen keresik google-n így megléptem ezt is. Hamarosan átirányítást is kihelyezem.

Totya blogja immáron totya.net alatt érhető el, de emellett még olvashatjátok totya.into.hu a korábbról megmaradt cikkeket. Hamarosan, ha már totyának nem lesz szüksége az átirányításokra, törölni fogom. Neki is megköszönöm, hogy itt volt és nem utasította vissza az ajánlatom, így legalább újból talpra tudott állni.

Tárhelyet már/sajnos senkinek nem tudok szolgálni, mert ez hosszadalmas munka és nem lenne rá időm.

Lehet kérdezni itt fórumba ilyen vagy ehhez hasonló témákról (tárhely, domain, php, html, css, js...), akár tőlem privát üzenetbe, vagy akár Google+ on. Lehetőleg 1 napon belül biztos válaszolni fogok.

A DirtyWindows Rádió fejlesztése nem állt meg, csak az adott újabb verziót még nem publikáltam. Ez is hamarosan sorra kerül. A Kewix Care fejlesztése viszont kicsit megáll(t). Azon gondolkozok újraírom az egészet és normális, bugmentes szoftver is lehet belőle.

Ha tehetitek linkeljétek az oldalt, hogy még többen legyünk, hisz addig fennmarad, amíg én is talpra tudok állni, remélhetőleg még nagyon sokáig. Ráadásképpen így tudjátok olvasni a sokszor értelmetlen szövegeket, sokszor vicces figyelmeztető üzeneteket.

Semmi profitom nincs az oldalból, nem is kell! Nem lesznek reklámok, nem lesznek egyéb hirdető üzenetek, ilyennel ha tehetitek ne keressetek, mert úgyis az lesz a válaszom, hogy "NEM".
Az oldalmotort és designt kézzel kellett megírom, mivel annyi pénzem nincs, hogy egy ilyet kifizessek. Ráadásul csak sima tartalomkezelőért kellene több mint 140.000ft-ot fizetni, amin még regisztráció sincs, csak főoldal, kategória, hírek oldala. Komment is facebook comm rendszerre épülne.

Behatolás nem történt, remélem nem is fog, mivel megfelelő védelemmel vagyunk felvértezve, tárhelyszolgáltató (megacp.com) közreműködésével.

 

Gondolom a cikk elején megkérdeznétek, hogy mi van a dolog hátterében?!

Teljesen jogos kérdés, így a cikk végén válaszolok is.

Több mint 2 éve nem volt barátnőm , nem is kerestem, mivel tudhatjuk néha "milyenek a nők". Tudnak nyügösködni, ha éppen nem rájuk figyelünk, vagy nem gondoskodunk róluk megfelelően. Így is voltak napok, mikor nem aludtam 48 órán át, mert nappal foglalkoztam az oldallal és éjjel pedig jártam ide-oda (kocsma, szórakozóhely, haverok ésatöbbi).

Tegnap újból rámszakadt az ég, természetesen a jó értelemben, így 2 év után megadatott az esély, hogy újból legyen valami belőle. Munka mellett, sokakra figyelnem kell.

 

Gondoltam ezt megosztom veletek, remélem senki sem távozik el emiatt az oldalról!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}