Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

[Gépház] Mit javítanál az oldalon?

Sajnos nem tudunk mindenki kedvében járni, nem tudunk 1001 témát készíteni és beilleszteni, mivel ezzel lassítanánk a betöltést, viszont megadjuk nektek a lehetőséget, hogy hozzászólásban kifejtsétek véleményeteket a CMS-ről, kezelhetőségről, illetve a Design-ról.

Bármit leírhatott, mi tesztik vagy éppen mi nem? Milyen plusszal kéne előállnunk, vagy éppen mi felesleges számotokra. Mindenkit meghallgatunk.

Lehet készíteni bemutatót, design-t, valami újfajta elgondolást, szlogent, cserébe mi is kitalálunk neked valamit!

Már az 1.1-es verziónál tartunk. Fél év alatt szépen kialakult az oldal. Van mit javítani egyes részeken, de már kimerem jelenteni, hogy sikerült létrehoznunk egy megfelelő biztonsággal felvértezett webdolalt, cms rendszert.

Ti is észrevehettétek, hogy napmintnap aktívan dolgozunk az oldalon, hogy a napok, hetek, hónapok elveltével se lassúljon az oldal, illetve megkapjátok a napi szoftverfrissítéseket. 

Fontos megjegyeznem, hogy cikkeket is írok(unk). Bár nem voltam irodalomból 5-ös, sem 4-es (csak 3-as), így előfordulhatnak a cikkekben nyelhelyességi hibák, remélem ezt mindenki elnézi nekem(ünk).

Halkan megjegyzem: Insider tagunk rengeteg hibát jelzett felénk, így őt nagy dícséret illeti! Remélem több ilyen júzer fordul meg nálunk is az elkövetkezendő hetekben, években!

 

Köszönjük mindenkinek a visszajelzéseket! ;)

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}