Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Gépház

Gépház: szoftverek helye, reklámok, támogatás

A kewix.hu szoftver kategorizáló oldalunkon lévő szoftverek az eredeti helyükről, azaz a fejlesztő oldaláról szeditek le (vagyis a fejlesztő oldalán lévő szoftver linkjére mutat a letöltés gomb).

Most ezt egy kicsit megváltoztatjuk.
Vásároltam data.hu prémiumot. Egy kis átjárással direkt linkel meg tudom osztani a szoftvereket, így mindig az adott verziót tudjátok letölteni.
Direkt link = Közvetlen a fájlra mutat a link így nem kell várnotok 10mp és nem kell külön lapon keresgélni a "Lassú Letöltés"t

A prémiumba nekem az is beletartozik, hogy az adott fájlokat (elvileg) nem törlik így a linkek mindig élni fognak.

Remélhetőleg így több szoftver lesz és mindenkinek elnyeri tetszését ez a módszer.

Megmondom az őszíntét, hogy nekem sem tetszik a data.hu, viszont egy vps szerver vagy egy rendses szervergép amin több száz gigabájt tár van, sajnos az nagyon drága.

Reklámokat az elkövetkezendő 2-3 hónapban nem tervezzük és lehet utána sem. Amíg megvan a megfelelő keret, amig tudjuk magunkat tartani az adott árakhoz (tárhely, domain, data prémium, járékszerver, ...), addig nem helyezünk el reklámokat.

Viszont megadjuk a lehetőséget a támogatásra:
Bank: OTP
Kedvezményezett: Polgár Zoltán
Számlaszám: 11773470-00634773
Közlemény: Neved

Minden támogatónknak, olvasónknak, követőnknek köszönjük, hogy látogatjátok az oldalt, segítetek egy normális közösség létrehozásában.
Emellett ha hibát találtok az oldalon vagy van egy kifogásolható cikk, hír, letöltés, akkor ezt jelezzétek nekünk az info@into.hu -ra! ;)

Köszönjük, Into.hu Team :)

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}