Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Maxthon 5.1.7.2000

5
Értékelés
Kategória
20 E+
Megtekintés
A Maxthon egy gyors és számos funkcióval rendelkező, WebKit motort használó böngésző. Ilyen az oldalletöltések és adattípusok szűrésére (kép, flash, videó stb
5
3
5.1.7.2000 Verzió
54.5 MB Méret
Ingyenes Licensz
Magyar Nyelv

Biztonság

Windows 0/79 2020.09.16 12:35
Portable 0/79 2020.09.17 18:30

A Maxthon egy gyors és számos funkcióval rendelkező, WebKit motort használó böngésző. Ilyen az oldalletöltések és adattípusok szűrésére (kép, flash, videó stb.), a popup blokkolás, a kibővített Toolbar, az RSS-olvasó, a fülesböngészés, a processzorkímélő üzemmód, a szűrőcsomagok kezelése és a saját letöltésvezérlő.

A böngésző beépített reklámszűrővel rendelkezik (Adblock plus), ráadásul tartalmaz egy éjjeli mód funkciót, mely megváltoztatja az ablak és a weboldalak kinézetét (mindösszesen sötét hátteret ad nekik és úgy kalibrálja be, hogy szemünknek is kényelmes legyen éjszaka).

A legfőképp RSS hírolvasásra épülő böngészővel könnyedén tudunk kezdőlapot módosítani, weboldalak rss olvasóinak linkjeit hozzáadni, melyet akár a főoldalon szépen listázva megjeleníthetünk.

A felületét könnyedén testre tudjuk szabni kedvünk szerint. Témát is tudunk letölteni majd beállítani hozzá, illetve eltüntethetünk egyes böngészőelemeket.

A böngészőelemek mind kiegészítőkre épülnek, melyek egyáltalán nem lassítják az alkalmazás sebességét, gyorsaságát. Ezeket könnyedén tilthatjuk.

A program telepítős verziója tud magyarul, a hordozható változat pedig angol nyelven képes kommunikálni.

A böngésző képes hangosan felolvasni egyes oldalelemeket, akár Magyar nyelven is, ezt a bővített beállításokban "Spell check" néven tudjuk beállítani.

Alternatívák

Opera Opera 51.0.2830.55
3.8 Ingyenes
5 3 értékelés
35
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}