Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Google Inc.

Google Chrome 81.0

4.8
Értékelés
Kategória
60 E+
Megtekintés
Korhatár
A Google Chrome a Google által fejlesztett, gyors, egyszerűen kezelhető, biztonságos és ingyenesen használható, számítógépeken, táblagépeken és telefonokon futó webböngésző, amely az egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, a Google Translate közvetlen elérése, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása
4.8
10
81.0 Verzió
60.79 MB Méret
Ingyenes Licensz
Magyar Nyelv

Biztonság

Windows 0/79 2020.08.11 23:50
Windows x64 0/79 2020.08.11 23:50
Android 0/79 2020.08.12 00:00
Linux amd64 0/79 2020.08.11 23:40

A Google Chrome a Google által fejlesztett, gyors, egyszerűen kezelhető, biztonságos és ingyenesen használható, számítógépeken, táblagépeken és telefonokon futó webböngésző, amely az egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, a Google Translate közvetlen elérése, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.

A Chrome első verziója 2008. december 11-én jelent meg, majd Magyarországon 2014 januárjában a Mozilla Firefoxot megelőzve a leggyakrabban használt böngésző lett. A böngésző a legtöbb platformon a Blink, míg iOS-en a WebKit böngészőmotort használja. 

A Chrome személyre szabott újságcikkeket, a kedvenc webhelyeire mutató gyorslinkeket, letöltéseket, valamint beépített Google Keresést és Google Fordítót kínál. 

Gyorsabb böngészés és kevesebb gépelés

Választhat a gépelés közben azonnal megjelenő személyre szabott keresési találatokból, illetve gyorsan felkeresheti a korábban meglátogatott weboldalakat. Az automatikus kitöltéssel gyorsan kitöltheti az űrlapokat.

Böngészés inkognitómódban

Inkognitómódban anélkül böngészhet az interneten, hogy annak nyoma maradna az előzményekben. Bármelyik eszközén böngészhet privát módban. 

A Chrome adatainak szinkronizálása az eszközök között

Amikor bejelentkezik a Chrome-ba, könyvjelzői, jelszavai és beállításai automatikusan szinkronizálódnak valamennyi eszköze között. Könnyedén hozzáférhet minden adatához telefonján, táblagépén és laptopján is. 

Az összes kedvenc tartalma egyetlen koppintásra

A Chrome nemcsak a Google Keresés használata során gyors, de segítségével mindössze egyetlen koppintás választja el Önt kedvenc tartalmaitól. Az új lap oldalon közvetlenül rákoppinthat kedvenc híroldalaira vagy közösségimédia-webhelyeire. A Chrome-ban emellett a legtöbb weboldalon használható a „Keresés koppintással” funkció is. A kívánt szóra vagy kifejezésre koppintva Google-keresést kezdeményezhet, miközben a meglátogatott oldalon marad.

Az eszköz védelme a Google Biztonságos Böngészés segítségével

A Chrome beépített Google Biztonságos Böngészés szolgáltatással rendelkezik. Telefonja így biztonságban lesz; a rendszer figyelmeztetéseket jelenít meg rajta, ha Ön veszélyes webhelyekre navigál, vagy veszélyes fájlokat próbál letölteni.

Gyors letöltések, offline megtekinthető weboldalak és videók

A Chrome külön letöltés gombbal rendelkezik, így Ön egyetlen koppintással, egyszerűen tölthet le videókat, képeket és teljes weboldalakat is. A Chrome letöltési főoldala magán a Chrome-on belül található, ahol még offline állapotban is hozzáférhet az összes letöltött tartalomhoz. 

Google Hangalapú keresés

A Chrome olyan böngésző, amelyhez beszélhet is. Hangjának segítségével gépelés nélkül, útközben is választ kaphat kérdéseire. Gyorsabban böngészhet és navigálhat hangja használatával – bárhol és bármikor.

Beépített Google Fordító

Gyorsan lefordíthat teljes weboldalakat. A Chrome beépített Google Fordítóval rendelkezik, így Ön egyetlen koppintással saját nyelvére fordíthat le egész weboldalakat.

Kevesebb mobiladat-használat, gyorsabb internetezés

Az Egyszerűsített mód bekapcsolásával akár 60%-kal is kisebb lehet az adatforgalma. A Chrome a minőség romlása nélkül képes szövegek, képek, videók és webhelyek tömörítésére.

Intelligens, személyre szabott javaslatok

A Chrome az Ön érdeklődési köreihez illeszkedő, személyre szabott felhasználói élményt biztosít. Az új lap oldalon olyan cikkeket talál, melyeket a Chrome a korábbi böngészési előzmények alapján válogatott össze.

Alternatívák

Opera Opera 51.0.2830.55
3.8 Ingyenes
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}