Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Képernyőkép erről: AIMP
Képernyőkép erről: AIMP
Képernyőkép erről: AIMP
Képernyőkép erről: AIMP
Képernyőkép erről: AIMP
Képernyőkép erről: AIMP

Tetszett a program?

Véleményem van! Kérdeznék!

Specifikációk

Friss verzió 5.10.2418
Licensz Ingyenes
Platform
Főkategória Audió
Alkategória Zenelejátszó
Fejlesztő Artem Izmaylov
Publikálva
Utolsó frissítés
Megosztás 0
Letöltés 20 E+
Vélemény 2

Fájlok

Windows (32bit)
5.10.2418
Magyar
15.61 MB
Windows (64bit)
5.10.2418
Magyar
18.71 MB
Android APK
v3.20 RC, build 1150 (18.09.2021)
Magyar
11.24 MB
Portable 100%
5.11.243232
Magyar
16.05 MB

Információ

Az AIMP tucatnyi hangformátumot támogat, ráadásul teljesen ingyenes zenelejátszó program. Alkalmas Winamp műsorlisták betöltésére, internetes rádiók felvételére mp3-ba. Zenei látványok mellett beépített keverőt, konvertert, equalizert, ID3-szerkesztőt is tartalmaz. További jellemzők: OSD támogatás. 18 darab equalizer és beépített effektusok: Reverb, Flanger, Chorus, Pitch, Tempo, Echo, Speed, Bass, MegaBass, Enhancer, Voice Remover, stb.

Az orosz lejátszó számos lehetőséget tár elénk. A kezelőfelület roppant egyszerű és áttekinthető. A felső sávban kaptak helyet a főbb eszközök, bal oldalt helyezkedik el a zenei listák csoport, középütt kompletten a zenék listázva, jobb oldalt pedig egyrészt egy információs sáv. Másrészt pedig egy szerkesztődoboz, mellyel beállíthatjuk, hogy mely zenék szerepeljenek a listában vagy jelenleg a lejátszóban.

Tudunk beépülőket telepíteni hozzá amely nagyban segítheti a zenehallgatási, szerkesztési vagy konvertálási élményt, egyszerűséget. Akár saját magunk is írhatunk hozzá kiegészítőket.

Ha mindez nem lenne nekünk elég számos téma közül választhatunk, melyet az aimp.ru oldalról tudunk letölteni.

Az AIMP ingyenesen használható, magyar nyelvű és a letöltött telepítőprogramban ki tudjuk választani, hogy rendes telepítést szeretnénk-e avagy egy hordozható verziót telepítünk valamelyik mappánkba, illetve külső adathordozóra.

aimp letöltés aimp letöltése aimp magyar aimp letöltés ingyen aimp zenelejátszó zenelejátszó letöltés
5 2 értékelés
5
2 5
4
0
3
0
2
0
1
0 1

Hozzászólások

-