Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Végéhez ér a UPC felvásárlása: Holnaptól már Vodafone felületeit keressék a UPC-sek

A Facebook oldalán búcsúzkodik a UPC Magyarország - a bejegyzés alapján a mai napja az utolsó napja a UPC márkanévnek - mivel április 1-jétől a UPC szőröstül-bőröstül beolvad a Vodafone-ba.

A UPC Magyarországot a Vodafone tavaly augusztusban vette meg, aminek eredményeként az első, a lakosságot is érintő változásait szeptemberben vitték végbe - ekkor alakította át a Vodafone a kedvezményrendszerét, amibe már a UPC-s szolgáltatásokat is bevonta, illetve a UPC Mobil is ekkor fejezte be magyarországi történetét.

A UPC Magyarország Kft. egyébként 1998. július 1-jén jött létre az amerikai Liberty Global szolgáltat európai leányvállalataként, az addigi két piacvezető kábeltelevíziós csoport, a Kábelkom és a Kábeltel egyesülésével. A portfólió 2000-ben internet, majd 2004-ben vezetékes telefon szolgáltatással bővült, így ettől kezdve a cég teljes-körű vezetékes kommunikációs szolgáltatást tudott ügyfeleinek nyújtani. 

Végül legutóbb 2014-ben bővítette szolgáltatási körét a cég: virtuális mobilszolgáltatóként, a Vodafone hálózatát használva immár mobil szolgáltatásra is elő lehetett fizetni a UPC-nél.

A UPC Magyarország Facebook oldalának üzemeltetői búcsú-bejegyzésükben azt írják, hogy most ugyan lezárul egy korszak, de csak azért, hogy valami sokkal jobbá alakulhasson. Természetesen a tartalmak nem fognak eltűnni április 1-től sem, ahogy az előfizetés feltételei is változatlanok maradnak. Minden új információt a Vodafone Facebook oldalon találhattok meg.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}