Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Újra leállt az OTP online fizetési rendszere

Ezúttal csak z OTP Direkt működik, "csak" az online fizetés nem működik. A bank weboldalán a következő üzenet olvasható:

"Tisztelt Ügyfelünk!

Az OTP Bank által a kereskedelmi partnerek részére biztosított webshop szolgáltatás jelenleg technikai hiba miatt nem elérhető.
Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy az említett rendszerek minél előbb újra a megszokott módon működjenek.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

OTP Bank"

A hiba miatt nem lehet fizetni nagyon sok webáruházban, nem működnek a hazai webáruházaknál legnépszerűbb fizetési szolgáltatóknak számító Simple és Barion kártyás fizetése sem, nem lehet a MÁV-nál online jegyet venni, és a számlabefizetés sem működik online sok helyen, köztük a Díjnet és az Elmű rendszerében sem. 

Nem ez az első eset, amikor az OTP rendszerének hibája miatt nem működött több szolgáltatás, legutóbb pont egy hónapja történt ilyen - bár akkor az OTP webbankja, az OTP Direkt működésében is hibák léptek fel.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}