1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. Újra leállt az OTP online fizetési rendszere

Újra leállt az OTP online fizetési rendszere

Hírek

Ezúttal csak z OTP Direkt működik, "csak" az online fizetés nem működik. A bank weboldalán a következő üzenet olvasható:

"Tisztelt Ügyfelünk!

Az OTP Bank által a kereskedelmi partnerek részére biztosított webshop szolgáltatás jelenleg technikai hiba miatt nem elérhető.
Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy az említett rendszerek minél előbb újra a megszokott módon működjenek.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

OTP Bank"

A hiba miatt nem lehet fizetni nagyon sok webáruházban, nem működnek a hazai webáruházaknál legnépszerűbb fizetési szolgáltatóknak számító Simple és Barion kártyás fizetése sem, nem lehet a MÁV-nál online jegyet venni, és a számlabefizetés sem működik online sok helyen, köztük a Díjnet és az Elmű rendszerében sem. 

Nem ez az első eset, amikor az OTP rendszerének hibája miatt nem működött több szolgáltatás, legutóbb pont egy hónapja történt ilyen - bár akkor az OTP webbankja, az OTP Direkt működésében is hibák léptek fel.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
2 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Tuti hogy nem rendszerrel van a baj hanem a dolgozókkal biztos megint farmerámáztak vagy azon a curva sorozatbaráton lógtak amikor beütött a krach!
2017.07.12 16:31
Hát egyre silányabb a szolgáltatási. Utalni is ritkán lehet, amikor éppen elérhető az OTP online.
2017.07.12 15:15