Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Áll sok helyen az Online fizetés az OTP miatt

Jelenleg az OTP bank online fizetési rendszere technikai okok miatt nem működik. A hiba számos webáruházat és alkalmazást érint, melyek az OTP fizetési megoldását használják.

Sokak szerint az OTP bank online felülete, az OTP Direkt sem működik megfelelően, illetve szintén a bank által üzemeltetett Simple alkalmazás és fizetési rendszer is leállt. Az index.hu információi szerint ezek mellett nem működik a Telekom weboldalán a számlabefizetés sem.

Az OTP-bank ezt írja weboldalán:

"Technikai okok miatt az internetbank és az OTP Bank WebShop szolgáltatása jelenleg csak részlegesen, vagy nem érhető el. Nagy erőkkel dolgozunk a probléma elhárításán. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendszerek minél hamarabb teljes körűen használhatóvá váljanak.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!"

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}