Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Áll sok helyen az Online fizetés az OTP miatt

Hírek
0 0

Jelenleg az OTP bank online fizetési rendszere technikai okok miatt nem működik. A hiba számos webáruházat és alkalmazást érint, melyek az OTP fizetési megoldását használják.

Sokak szerint az OTP bank online felülete, az OTP Direkt sem működik megfelelően, illetve szintén a bank által üzemeltetett Simple alkalmazás és fizetési rendszer is leállt. Az index.hu információi szerint ezek mellett nem működik a Telekom weboldalán a számlabefizetés sem.

Az OTP-bank ezt írja weboldalán:

"Technikai okok miatt az internetbank és az OTP Bank WebShop szolgáltatása jelenleg csak részlegesen, vagy nem érhető el. Nagy erőkkel dolgozunk a probléma elhárításán. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendszerek minél hamarabb teljes körűen használhatóvá váljanak.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük!"

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}