Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Újabb vizuális újdonságok érkeztek a Windows 10 21H2 tesztelésre szánt verzióba

A Microsoft a mai nap kiadta a Windows 10 21H2 build 21343 frissítését, melyben felületi és grafikai változásokat eszközöltek. Egy héttel korábban már beszámoltunk arról, hogy frissítették a virtuális asztalokat és fájlkezelő felületét, és most újra az utóbbiba nyúltak inkább.

A mai frissítésben a fájlkezelőben érkezett vizuális, azaz látványosnak nevezhető újdonság, mégpedig új mappaikonok – beleértve: asztal, dokumentumok, letöltések, zenék, képek és videók mappát.

Emellett pedig a meghajtók, onedrive és szinkronizált fájlok, lomtár illetve hálózatok ikonképe is változott, elég jelentősen.

Bár a változtatás apróságnak tűnik, mégis segíthet abban, hogy vizuálisan is könnyedén azonosítani tudjuk a keresett gyors elérésű mappáinkat, eszközeinket.

A Windows Insider blogbejegyzésben olvasható, hogy még későbbiekben várható számos ikonfrissítés – viszont milyen szolgáltatásokat, részeket érint majd, azt nem publikálták.

Forrás: Windows Insider Blog, INTO

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}