Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Siessen: Ingyen adja az első bankkártyát a Revolut

Ingyen fizikai bankkártyát ad a Revolut azoknak az ügyfeleknek, akik még nem rendelkeznek ilyennel - jelentette be a cég több csatornán át is. Az akció két részre bontható a felhasználó lakhelye helye alapján:

A magyarok számára március 18-ig, a többiek számára pedig eredetileg március 9-éig tartott volna az akció, amit a cég meghosszabbított március 11-ig - így eddig az időpontig kell kártyát rendelnünk, ha meg akarjuk spórolni a kártya alapból 6 eurós díját. Ugyanakkor virtuális bankkártyát az eddigiekhez hasonlóan az akció után is ingyen kaphatunk.

A Revolut egy 2015-ben megjelent cég, mely eredetileg a költség nélküli, valós árfolyamon való pénzátváltásról lett híres, de azóta szinte teljes banki szolgáltatást is nyújtanak - ahogy arról egye előző bemutató cikkünkben már beszámoltunk.

[teszt] Revolut - nem csak egy app, több mint egy bankkártya

A Revolut bár csak 2015-ben indult útjára, már nagyon sokan vannak akik ismerik, és használják a szolgáltatást. De mi is ez a Revolut, és mitől lett ilyen népszerű?
Tovább olvasom >>

Ugyanakkor az akció nem indult teljesen hiba mentesen: A Twitteren többen is panaszkodnak, hogy létező virtuális kártya mellett az első fizikai kártyáért is elkérné az alkalmazás a 6 eurót - a probléma megoldása egyszerű: ez esetben távolítsuk el a virtuális kártyánkat, és így már ingyen juthatunk hozzá a fizikai kártyánkhoz - bár sajnos a virtuális fizetőeszközünket ez után nem fogjuk tudni újra hozzáadni (bár elméletileg az ügyfél-szolgálatnak írva újraaktiváljuk azt is.)

Érdekesség még az is, hogy ezzel az akcióval megkaptuk a cégtől az első magyar nyelvű emailt is - eddig ugyanis a cég angolul kommunikált a magyar felhasználóival. Ez azért is érdekes, mert a legfrissebb hírek szerint a brit fintech cég Magyarországon belül is megkezdi az aktív hódítását, így már nem csak használható lesz a szolgáltatás az országból, hanem akár olyan lehetőségekre is számíthatunk, mint a forint alapú bankkártyás feltöltés (amelyhez új pénznemeket az idei évben tervez hozzáadni a Revolut, így ezek között akár a forint is nagy valószínűséggel megjelenhet), de - a levélből előrevetítve - akár magyar nyelvű alkalmazással és ügyfél-szolgálattal is találkozhatunk majd. Természetesen ezeket biztosan akkor fogjuk megtudni, ha megjelennek az alkalmazásban, vagy ha hivatalosan is bejelenti őket a cég.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}